<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: Uleiuri purtatoare</title>
	<atom:link href="http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/cosmetice-bio-organice-frumusete-bio-organica/uleiuri-purtatoare/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/cosmetice-bio-organice-frumusete-bio-organica/uleiuri-purtatoare/</link>
	<description>Ghidul tau de frumusete bio organica</description>
	<lastBuildDate>Thu, 24 May 2012 04:39:47 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.0.4</generator>
	<item>
		<title>By: sideris</title>
		<link>http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/cosmetice-bio-organice-frumusete-bio-organica/uleiuri-purtatoare/comment-page-1/#comment-3166</link>
		<dc:creator>sideris</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 02 Feb 2011 08:33:31 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://sideris.ro/blog/?p=2475#comment-3166</guid>
		<description>La produsele mai sensibile, acest lucru este mentionat pe site in descrierea lor. Restul, fiind totusi naturale si fara conservanti, se pastreaza la loc racoros, intunecat, bine inchise, nu este nevoie de frigider decat daca uleiul expira curand sau daca nu planuiti sa il folositi in viitorul apropiat.
Detalii despre fiecare ulei vegetal aici:
http://sideris.ro/ingrediente-bio-organice-cosmetice-homemade1/uleiuri-organice-baza.html</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>La produsele mai sensibile, acest lucru este mentionat pe site in descrierea lor. Restul, fiind totusi naturale si fara conservanti, se pastreaza la loc racoros, intunecat, bine inchise, nu este nevoie de frigider decat daca uleiul expira curand sau daca nu planuiti sa il folositi in viitorul apropiat.<br />
Detalii despre fiecare ulei vegetal aici:<br />
<a href="http://sideris.ro/ingrediente-bio-organice-cosmetice-homemade1/uleiuri-organice-baza.html" rel="nofollow">http://sideris.ro/ingrediente-bio-organice-cosmetice-homemade1/uleiuri-organice-baza.html</a></p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: claudia</title>
		<link>http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/cosmetice-bio-organice-frumusete-bio-organica/uleiuri-purtatoare/comment-page-1/#comment-3165</link>
		<dc:creator>claudia</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 02 Feb 2011 08:22:58 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://sideris.ro/blog/?p=2475#comment-3165</guid>
		<description>Buna Ziua!uleiul de argan rancezeste?cum ar fi cel mai bine sa-l pastrez?in frigider e bine?multumesc</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Buna Ziua!uleiul de argan rancezeste?cum ar fi cel mai bine sa-l pastrez?in frigider e bine?multumesc</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: sideris</title>
		<link>http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/cosmetice-bio-organice-frumusete-bio-organica/uleiuri-purtatoare/comment-page-1/#comment-3132</link>
		<dc:creator>sideris</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 18 Jan 2011 06:43:29 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://sideris.ro/blog/?p=2475#comment-3132</guid>
		<description>Daca nu intentionati sa il folositi in viitorul apropiat, se poate tine la frigider, intr-adevar. Eventual se poate transfera in mai multe recipiente de sticla, dezinfectate, si sa se adauge 0,5% vitamina E pentru conservare. Cantitatea pe care o folositi in prezent poate fi mentinuta si la temperatura camerei. Notati ca uleiul de jojoba este de fapt o ceara lichida si la frigider se va intari, insa acest lucru nu ii afecteaza calitatea.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Daca nu intentionati sa il folositi in viitorul apropiat, se poate tine la frigider, intr-adevar. Eventual se poate transfera in mai multe recipiente de sticla, dezinfectate, si sa se adauge 0,5% vitamina E pentru conservare. Cantitatea pe care o folositi in prezent poate fi mentinuta si la temperatura camerei. Notati ca uleiul de jojoba este de fapt o ceara lichida si la frigider se va intari, insa acest lucru nu ii afecteaza calitatea.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Alexandra</title>
		<link>http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/cosmetice-bio-organice-frumusete-bio-organica/uleiuri-purtatoare/comment-page-1/#comment-3130</link>
		<dc:creator>Alexandra</dc:creator>
		<pubDate>Mon, 17 Jan 2011 18:34:50 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://sideris.ro/blog/?p=2475#comment-3130</guid>
		<description>Am achizitionat 1/2 l ulei de jojoba pe care o sa-l folosesc doar pentru fata si as dori sa-l pastrez la frigider totusi pentru a nu rancezi. Procedez corect in acest caz?</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Am achizitionat 1/2 l ulei de jojoba pe care o sa-l folosesc doar pentru fata si as dori sa-l pastrez la frigider totusi pentru a nu rancezi. Procedez corect in acest caz?</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: sideris</title>
		<link>http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/cosmetice-bio-organice-frumusete-bio-organica/uleiuri-purtatoare/comment-page-1/#comment-2290</link>
		<dc:creator>sideris</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 16 Apr 2010 11:58:50 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://sideris.ro/blog/?p=2475#comment-2290</guid>
		<description>Muscata trandafirie sau rose geranium este Pelargonium graveolens, in timp ce rosa mosqueta este intr-adevar macesul, rosehip in engleza :).</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Muscata trandafirie sau rose geranium este Pelargonium graveolens, in timp ce rosa mosqueta este intr-adevar macesul, rosehip in engleza :).</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Ruxandra</title>
		<link>http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/cosmetice-bio-organice-frumusete-bio-organica/uleiuri-purtatoare/comment-page-1/#comment-2289</link>
		<dc:creator>Ruxandra</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 16 Apr 2010 11:49:08 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://sideris.ro/blog/?p=2475#comment-2289</guid>
		<description>Excelent articolul si foarte util, mai ales celor care au ales saa-si faca singuri produsele cosmetice. O singura observatie am: rosa moscheta sunt macesele, asa cum le stie toata lumea. Am vazut ca multi bloggari folosesc acest termen (sau muscata trandafirie), dar nu este corect. Uleiul este de macese, cred ca este mai simplu pentru oricine:)</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Excelent articolul si foarte util, mai ales celor care au ales saa-si faca singuri produsele cosmetice. O singura observatie am: rosa moscheta sunt macesele, asa cum le stie toata lumea. Am vazut ca multi bloggari folosesc acest termen (sau muscata trandafirie), dar nu este corect. Uleiul este de macese, cred ca este mai simplu pentru oricine:)</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

