Descrierea produsului
Ingrediente: ananas comosus twig powder*, maltodextrin*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Ananasul contine in mod natural o enzima numita bromelaina, care faciliteaza degradarea anumitor proteine care tin blocate celulele adipoase, devenind astfel un produs potrivit in tratamentele de slabire. Pudra de ananas care contine enzima de bromelaina este prin urmare ideala pentru realizarea mastilor purifiante, a cremelor de peeling si a produselor pentru suplete. Recunoscut si pentru actiunea sa purifianta, ca exfoliant ce elibereaza pielea incarcata de celule moarte.
Metoda de obtinere: pudra de ananas este obtinuta prin uscarea si macinarea unor parti din trunchi si crengi (nu din fruct!) pe un suport conservant zaharos (natural, organic).
Zona geografica de provenienta: India.
CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Prezentare: pudra de culoare bej-maronie, miros slab.
Densitate medie: 0,60.
Nivel pH: 3,5 – 6,5 in apa distilata solutie 1%.
Continut de bromelaina: min 1 GDU/g.
Componente principale: vitamine, flavonoide, minerale organice, bromelaina.
Proprietatile pudrei de ananas:
calmant;
purifiant;
exfoliant bland;
favorizeaza slabirea.
Recomandari:
compozitii de ingrijire pentru piele obosita, terna sau matura;
prepararea compozitiilor exfoliante;
prepararea cremelor de peeling;
masti purifiante;
compozitii si impachetari pentru suplete;
compozitii de remodelare corporala si anticelulitice.
Utilizarea pudrei de ananas:
- dozaj general recomandat 3 – 20% pentru incorporarea in compozitii de ingrijire: creme, lotiuni, balsamuri;
- 10-50% pentru prepararea mastilor;
- 10-70% pentru prepararea compozitiilor exfoliante;
- 30-90% compozitii pentru suplete, anticelulitice;
- pudra este perfect dispersabila in apa usor calduta sau la temperatura camerei, respectiv in mediile apoase;
- pudra poate fi adaugata si la compozitii deja preparate respectiv produse finite, cu conditia ca acestea sa contina apa.
Pudra de ananas este solubila in apa si insolubila in ulei. Se poate adauga intr-o crema gata preparata.
Pastrare: in loc uscat (a se evita pastrarea in baie), ferit de lumina si temperaturile de peste 28°C, preferabil la frigider, in recipient/punga inchisa ermetic.
Date de siguranta:
a nu se utiliza aproape de o sursa de ventilatie;
a nu se inhala;
uz extern!



