Ulei de Chimen Negru bio, virgin, 50 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Chimen Negru bio, virgin, 50 ml - Mayam

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 20.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Uleiul de chimen negru este un ulei antiage veritabil, hranitor, circulator, agent antiacneic, purifiant. Fortifiant capilar. Antiseptic, antiinflamator, antimicotic si antialergic recunoscut.

Descrierea produsului

Ingrediente: nigella sativa seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Planta originara in Orient, cultivata si intrebuintata in arta culinara si in scop terapeutic deopotriva, in India, Egipt, in tarile din Orientul Mijlociu de peste 2000 de ani. Uleiul de chimen negru este cunoscut inca din vechime ca remediu pretios pentru sanatate.

Extras din semintele plantei Nigella sativa, acest ulei contine o serie de principii active si acizi grasi polinesaturati, ceea ce determina efectele benefice asupra pielii uscate, sensibile si iritate, actiunea calmanta, revitalizanta, antiinflamatoare si mai ales imunostimulatoare. Proprietatile documentate au atras atentia industriei de nutraceutice si cosmeceutice, diverse extracte din chimenul negru ajungand in lista ingredientelor.

Chimenul negru este o cu totul alta planta decat chimionul (condimentul utilizat la noi pe scara larga), a nu se confunda!

Metoda de obtinere: prin presare la rece din semintele intregi.
Zona geografica de provenienta: Egipt.
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Prezentare: lichid clar maroniu inchis la culoare, vascozitate medie, miros caracteristic erbaceu.
Componenti principali: acizi grasi: oleic, palmitic, linoleic, stearic, alcaloizi, aminoacizi, triterpene, flavone, saponine, steroizi, rezine, taninuri, uleiuri volatile (nigelna si chinona), calciu, potasiu, fier, magneziu, seleniu, cupru, fosfor, zinc.

Proprietatile uleiului de chimen negru:
anticelulitic;
contine elemente esentiale de lupta impotriva infectiilor, reactiilor alergice;
stimuleaza regenerarea;
creste viteza de vindecare si stimuleaza cicatrizarea;
potenteaza actiunea altor principii active din compozitia produselor cosmetice, inclusiv anticelulitice;
anti-inflamator;
purifiant;
protector;
consolideaza sistemul de aparare a pielii;
antibacterian si antiviral;
revitalizant.

Recomandari:
ten matur, imbatranit;
piele crapata, descuamata;
pielea uscata, bataturi;
compozitii de ingrijire a oricarui tip de piele;
tratarea tulburarilor auto-imune ale pielii, inclusiv eczeme si psoriazis;
tratamente externe anti-inflamatoare;
par fragil si deteriorat, matreata;
celulita si alte probleme circulatorii;
includerea in cosmetice purifiante;
produse de masaj.

Utilizarea uleiului de chimen negru:
- este un ulei concentrat in principii active, astfel se utilizeaza de regula combinat cu alte uleiuri sau unturi vegetale, dar se poate aplica si ca atare direct pe piele;
- ca ingredient in formularea cremelor si lotiunilor de ingrijire a oricarui tip de piele care prezinta probleme: acnee, furunculi, cosuri, infectii;
- ca ingredient in serumuri pentru piele cu pete;
- in cadrul tratamentelor de revitalizare a tenului imbatranit, pentru descongestionarea pielii;
- creme si serumuri antiage, antirid preventiv;
- ca ingredient in lotiuni si unguente calmante, antiprurit;
- ca ingredient in unguente si compozitii cicatrizante;
- ca ingredient pentru aplicatii in caz de eczeme, psoriazis, diverse dermatite;
- in formularea de compozitii bogate pentru ingrijirea corpului cu piele uscata;
- ca ingredient in formularea de serumuri capilare fortifiante si pentru calmarea scalpului iritat;
- ca ingredient in masti capilare pentru parul uscat, despicat, devitalizat;
- pentru ingrijirea si intarirea unghiilor.

Sinergii speciale
- cu ulei de tea tree, manuka sau rozmarin pentru piele acneica si alte infectii cutanate;
- cu ulei de oregano si palmarosa pentru micoze si diverse iritatii ale pielii;
- cu ulei de lavanda sau frankincese pentru purificarea tenului in special la adolescenti;
- cu ulei de piper si dafin pentru un ulei drenant si circulator;
- cu ulei de jojoba si ulei esential de lamaie verde ca fortifiant capilar.

Pastrare: fiind un ulei moderat oxidativ, se pastreaza de preferinta sub 19°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non toxic, posibil iritant la anumite persoane, daca se aplica nediluat;
nu este recomandat nediluat in sarcina si alaptare;
nu lasati la indemana copiilor;
uz extern!

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director