Ulei de Avocado bio, 100 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Avocado bio, 100 ml - Mayam

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 20.00

Quick Overview

Uleiul de avocado catifeleaza pielea uscata si regenereaza pielea in curs de imbatranire. Delicat cu pielea sensibila. Penetrant, emoilent al tesuturilor neelastice sau intarite. Util in regenerarea parului deteriorat.

Descrierea produsului

Ingrediente: persea gratissima oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Avocado este originar din Mexic si America de Sud. Fructele de avocado mai sunt numite si "pere aligator", datorita formei lunguiete si a coajei de un verde brut. Cunoscut inca din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole de femeile din Mexic si Arizona. Uleiul de avocado este considerat un ulei vegetal, desi avocado este de fapt un fruct.

Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este extras din pulpa fructului, si nu din sambure, care in acest caz contine foarte putine grasimi. Uleiul de avocado are o culoare verde apetisanta, o aroma subtila si placuta, este gros si lasa o pelicula protectoare pe zona aplicarii.

Metoda de obtinere: prin procedeu la rece din pulpa fructului framantata si centrifugata.
Tara de provenienta: Africa de Sud.
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Aspectul: lichid galben-verzui, prezinta aglomerari usoare, vascozitate medie, miros crud caracteristic.
Componenti principali: acizi grasi: palmitic, stearic, oleic, linoleic; lecitina, steroli, polisteroli, carotenoizi, tocoferol, potasiu, vitamina A, B1, B2, B5, D, proteine, minerale.

Proprietatile uleiului de avocado:
emolient;
catifelant;
penetrant;
regenerant, restructurant;
cicatrizant;
hidratareaza si inmoaie pielea;
atenueaza reactiile inflamatorii;
regleaza permeabilitatea celulara;
asistent la bronzare;
hranitor si regenerant al parului.

Recomandari:
ten matur, ridat, devitalizat;
ten uscat sau descuamat;
ingrijirea gatului si decolteului;
piele sensibila, fragila;
ingrijirea zonei ochilor;
cicatrici si mici imperfectiuni ale pielii;
vergeturi preventiv si curativ;
transportarea mai adanca in piele a diverselor active cosmetice;
regenerarea parului uscat, deteriorat, afectat de chimicale;
prevenirea caderii parului.

Utilizarea uleiului de avocado:
- poate fi utilizat ca atare nediluat pe piele si par;
- ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea pielii, protejarea de uscare si deteriorare, in concentratie de 20-90%;
- ca ingredient in compozitii cosmetice dedicate ingrijirii tenului, pentru catifelare, hidratare, hranire in concentratie de 10-50%;
- ca ingredient pentru prepararea de creme, lotiuni si unguente dedicate ingrijirii si regenerarii tesutului sensibil si fin din jurul ochilor, gat si decolteu, in concentratie de 10-50%;
- ca ingredient in prepararea de unguente emoilente pentru tesuturile lipsite de elasticitate, piele intarita, 10-30%;
- ca ingredient pentru prepararea de uleiuri inainte si dupa plaja;
- ca ingredient in prepararea de masti pentru regenerarea, hranirea si intarirea parului;
- ca ulei de baza in aromaterapie pentru diverse masaje, alaturi de uleiuri esentiale alese in functie de preferinte.

Sinergii speciale
- combinat cu ulei de masline pentru pregatirea pielii la expunerea la soare;
- combinat cu ulei de rosa mosqueta si/sau ulei din germeni de grâu pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor;
- combinat cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru masca de par uscat;
- combinat cu ulei de cocos, ulei esential de cedru atlas si rozmarin pentru prevenirea caderii parului.

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non toxic, non iritant, non sesibilizant;
uz extern!

Etichete

Etichetele altor clienti:

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director