Ulei de Primula Serii (luminita de seara) bio, 100 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Primula Serii (luminita de seara) bio, 100 ml - Mayam

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 20.00

Quick Overview

Uleiul de primula este un ulei delicat regenerator si antirid prin excelenta, reda supletea pielii. Ideal pentru ingrijirea zonei delicate in jurul ochilor, pentru netezirea ridurilor si prevenirea imbatranirii pielii.

Descrierea produsului

Ingrediente: oenothera biennis oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Primula serii, sau denumita altfel, luminita de seara, este o floare originara din America de Sud, raspandita ulterior si cultivata in zonele cu climatul temperat. Particularitatea ei este ca infloreste numai vara, floarea deschizandu-se seara, iar pana a doua zi devine aproape uscata. Exista numeroase specii ale primulei care sunt cultivate atat cu scop terapeutic, cat si decorativ, florile fiind de diferite culori si forme.

Sinonime: evening primrose, luminita serii, luminita noptii, primula serii, enotera.

Metoda de obtinere: prin macinare si presare la rece a semintelor.
Tara de provenienta: Franta.
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Aspectul: lichid uleios limpede, culoare galben-verzui, miros caracteristic agreabil, usor absorbit de piele.
Componenti principali: acizi grasi nesaturati: alfa-linoleic, gamma-linoleic (vitamina F), vitamina B, E, fitosteroli, triterpene.

Proprietatile uleiului de primula:
anti-inflamator;
antioxidant;
hidratant;
epitelizant;
neutralizant al radicalilor liberi;
restructurant;
revitalizant;
antirid;
calmant al pielii iritate;
fortifiant pentru unghii si par.

Recomandari:
piele matura, ridata;
piele ofilita, deshidratata;
ten uscat;
eczeme, psoriazis, iritatii;
ingrijirea zonei delicate in jurul ochilor;
ameliorarea petelor de ficat;
prevenirea semnelor de imbatranire a pielii;
ingrijirea dupa expunerea la soare;
pastrarea elasticitatii pielii in cazul slabirii bruste;
par deshidratat, unghii moi si casante.

Utilizarea uleiului de primula:
- aplicat pe piele, par sau unghii ca atare, nediluat sau inclus in compozitii cosmetice;
- ca ingredient in cremele dedicate ingrijirii pielii mature, ridate;
- ca ingredient in formularea de lotiuni restructurante pentru orice tip de piele;
- inclus in compozitii pentru pielea afectata de inflamatii, eczeme, dermatite atopice;
- combinat cu alte uleiuri vegetale si/sau esentiale pentru ulei de masaj;
- ca ingredient in creme de zi sau noapte;
- inclus in compozitii calmante pentru pielea afectata de soare sau expusa la frig extrem;
- ca ingredient in prepararea de serumuri antirid sau reparatoare;
- aplicat pe varful firelor de par despicate, par vopsit sau uscat;
- ca ingredient in faza uleioasa a conditionatoarelor pentru par.

Sinergii speciale:
- combinat cu uleiul de borago si uleiul din lemn de trandafir pentru o serie de compozitii dedicate ingrijirii tenului;
- cu ulei de crin alb pentru iluminarea si catifelarea tenului;
- cu ulei de tamanu, germeni de grau, ulei esential de smirna si lavanda pentru eczema seaca;
- cu ulei de rosa mosqueta si ulei esential de morcov ca ulei facial pentru orice tip de ten;
- cu ulei de argan, ulei esential de smirna si cistus pentru efect cicatrizant;
- cu ulei de borago sau caise si ulei esential de musetel roman pentru aplicarea pe piele sensibila;
- cu ulei de masline si ulei esential de lamaie verde pentru ingrijirea unghiilor.

Pastrare: fiind un ulei sensibil la oxidare, se pastreaza de preferinta sub 19°C, dupa deschidere la frigider, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original si se recomanda utilizarea in termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de 0,5% antioxidant vitamina E contribuie la pastrarea prospetimii. Acest ulei nu se va incalzi in cadrul prepararii emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E in cazul in care se introduce in procesul de emulsificare dupa incalzirea fazei uleioase, conform retetei.

Date de siguranta:
non toxic, non iritant, non sensibilizant;
uz extern!

Etichete

Etichetele altor clienti:

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director