Unt de Mango natural, rafinat, 50 gr - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Unt de Mango natural, rafinat, 50 gr - Mayam

Disponibilitate: In stoc

RON 15.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Untul de mango este regenerant si asuplisant, previne imbatranirea prematura a pielii, calmant si hranitor, ajuta la vindecarea pielii afectate de eruptii sau descuamari. Intareste cuticulele fragile, repara si hraneste fibra capilara.

Descrierea produsului

Ingrediente: mangifera indica seed butter.

Arborele de Mango este azi cultivat in diferite regiuni tropicale, dar este nativ in India si Burma. Untul este extras din samburii fructului de mango.
Untul de mango este un veritabil deliciu pentru piele, are textura moale si confera pielii elemente esentiale, lasand-o ferma si supla. Datorita continutului ridicat de acid stearic, untul de mango este recomandat pentru aplicarea pe par pentru repararea deteriorarilor, ameliorarea asprimii si disciplinarea parului cret, rebel.
Metoda de obtinere: prin presare si extragere mecanica, rafinat cu aburi, filtrat si purificat non-chimic.
Tara de provenienta: India.
Prezentare: la temperatura camerei are consistenta solida (se topeste in contact cu pielea), culoare alba, aspect grunjuros, miros crud specific.
Componenti principali: acizi grasi: stearic, oleic, palmitic, acizi grasi polinesaturati, fitosteroli, squalane, polifenoli.

Proprietatile untului de mango:
hidratant intens pentru pielea uscata;
dedurizant al pielii;
emolient;
asuplisant, satinant;
hranitor;
regenerant cutanat;
stabilizant al stratului lipidic;
reparator si revitalizant al fibrei capilare.

Recomandari:
toate tipurile de piele, in special pentru cea uscata;
mentinerea elasticitatii pielii;
ingrijirea buzelor;
pielea iritata de la scutece;
pielea dura sau crapata, bataturi, piele descuamata;
vergeturi;
psoriazis, eruptii cutanate, eczeme, dermatite;
ingrijire capilara;
par degradat, uscat, cu varfuri despicate.

Utilizarea untului de mango:
- aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda, in special in caz de psoriazis, eczeme, piele crapata sau intarita;
- in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii;
- in compozitiile cosmetice cu rol de protectie solara pentru aplicare inainte si dupa expunerea la soare pentru a reduce descuamarea pielii;
- ca ingredient in unguentele de masaj pentru pielea uscata, pentru drenaj limfatic, impreuna cu active specifice;
- ca ingredient in masti pentru parul uscat, degradat, despicat;
- aplicat pe parul curat, la varfuri sau in cantitate moderata pentru reglementarea parului cret, rebel;
- ca atare sau combinat cu alte uleiuri vegetale in timpul sarcinii pentru a mentine supletea pielii si pentru a preveni vergeturile. Poate fi utilizat cu succes si dupa nastere pentru a reduce vergeturile deja existente.
Pentru topire apelati la bain-marie (baia de aburi), incalziti la 35-45°C, evitati supraincalzirea, nu recomandam incalzirea in cuptorul cu microunde.

Pastrare: fiind un unt rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non toxic, non iritant, non sensibilizant;
uz extern!

Etichete

Etichetele altor clienti:

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director