Ulei de Ricin bio, 100 ml - Mayam IN STOC DIN IUNIE

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Ricin bio, 100 ml - Mayam IN STOC DIN IUNIE

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 18.00

Quick Overview

Uleiul de ricin este renumit pentru proprietatile de regenerare si fortificare a parului, genelor si sprancenelor. Asigura unghii mai rezistente, hraneste si hidrateaza tegumentele. Favorizeaza cresterea parului.

Descrierea produsului

Ingrediente: ricinus communis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Ricinul este o planta anuala originara din Africa, azi este raspandita si in zonele cu climat temperat. Creste pana la 3m, tulpina are culoare verde sau rosie, florile de regula sunt de un rosu intens. Frunzele sunt mari ca dimensiune, de forma palmei. Fructul este o capsula, cu 3 seminte rosii.

Uleiul de ricin mai este cunoscut si sub denumirea INCI de ulei de castor si este deja un ingredient faimos pentru faptul ca ajuta la regenerarea si infrumusetarea parului si a pielii.

Metoda de obtinere: prin presare la rece din seminte.
Tara de provenienta: India.
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Aspectul: lichid clar, culoare galbuie, vascozitate ridicata, miros fin caracteristic.
Componenti principali: acid ricinoleic, palmitic, stearic, omega-6, omega-9, saruri minerale, enzime, vitamina E.

Proprietatile uleiului de ricin:
fortifiant pentru par, gene, unghii;
promoveaza cresterea parului;
emolient si calmant;
umectant;
purifiant;
dispersant pentru machiaj mineral;
reduce petele si pigmentatiile pielii.

Recomandari:
par casat, slab, devitalizat;
stimularea cresterii parului;
caderea parului;
probleme ale unghiilor;
intretinerea genelor;
pete de ficat;
piele deteriorata;
piele intarita si bataturi.

Utilizarea uleiului de ricin:
- aplicat ca atare nediluat pe piele, par, unghii, gene, sau ca ingredient in compozitii cosmetice;
- ca ingredient in unguente pentru piele crapata, deteriorata;
- inclus in masti de ten pentru prevenirea pigmentatiei in sarcina;
- ca baza pentru dispersarea pigmentilor in machiaj: mascara, rujuri, farduri onctuoase;
- ca baza pentru balsam de buze;
- ca ingredient in balsam pentru maini uscate sau cu pielea crapata;
- ca ingredient in prepararea sampoanelor si mastilor capilare;
- ca ingredient in demachiante inclusiv pentru ochi;
- ca baza uleioasa pentru blenduri de alopecie;
- ca baza uleioasa pentru uleiuri de masaj al scalpului.

Sinergii speciale:
- cu apa de albastrele pentru formularea unui demachiant bifazic pentru ochi;
- cu ulei de crin alb si ulei esential de morcov pentru prevenirea sau tratarea petelor pigmentare;
- cu ulei de cocos si ulei esential de cedru pentru masca de par;
- cu ulei de jojoba si ulei esential de geraniu sau ylang-ylang pentru aplicare pe parul uscat;
- cu ulei esential de tea tree, palmarosa, rozmarin sau dafin pentru masaj capilar antimatreata;
- cu ulei esential de lamaie verde pentru ingrijirea unghiilor.

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non toxic extern, non iritant, non sensibilizant;
uz extern!

Etichete

Etichetele altor clienti:

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director