You're currently on:

Ulei de Cocos bio virgin, grad alimentar, 250 gr - Khadi

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Cocos bio virgin, grad alimentar, 250 gr - Khadi

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 53.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Ulei de cocos virgin certificat bio, cu multiple întrebuințări cosmetice pentru ten, corp și păr. Grad alimentar.

Descrierea produsului

Ulei de cocos virgin certificat organic și obținut prin presare la rece pentru ten, corp și păr. Nu este dezodorizat, păstrând aroma inconfundabilă a nucii de cocos. Uleiul de cocos Khadi conține 52% acid lauric și 21% acid miristic.

Utilizare ulei de cocos pentru ten și corp:
Uleiul de cocos este indicat pentru pielea matură și/sau uscată. Hidratează pielea, reduce liniile fine și previne apariția ridurilor, încetinește îmbătrânirea pielii datorită proprietăților sale antioxidante.

Uleiul de nucă de cocos are proprietăți antiinflamatorii, calmează pielea după ras, pielea arsă de soare și o regenereaza.

Este ideal pentru pielea uscată a mâinilor, pentru călcâiele crăpate și pentru coate.

Uleiul de cocos poate fi folosit și ca ulei de masaj pentru bebeluși.

Folosit sub braț, uleiul de cocos acționează ca un deodorant.

Uleiul de cocos poate fi folosit și pentru îngrijirea buzelor.

Exfoliant pentru ten și corp: amestecați 2 linguri de pudră de Amla în apă fierbinte. Când s-a răcit adăugați o lingură de miere și 2 linguri de ulei de cocos. Folosiți pentru exfolierea pielii. Exfoliantul obținut înlătură celulele moarte, impuritățile și hidratează pielea în același timp. Efectul constă într-o piele netedă, luminoasă și catifelată.

Utilizare ulei de nucă de cocos pentru păr - uleiul de cocos Khadi se poate folosi ca mască pentru păr. Este extrem de hidratant, fiind ideal pentru părul uscat și nu numai. Uleiul de cocos păstrează părul moale și strălucitor. Previne ruperea firelor de păr, despicarea vârfurilor, menține culoarea părului vie și strălucitoare și restabilește elasticitatea părului degradat.
Uleiul de cocos se folosește ca și mască aplicându-se înainte de șamponare. Uleiul se aplică pe toată lungimea părului și se lasă să acționeze pentru cel puțin o jumătate de oră sau peste noapte. În cazul părului drept sau subțire se recomandă înfășurarea părului cu un prosop cald pentru a favoriza pătrunderea uleiului în firul de păr. Părul creț, ondulat și des nu necesită înfășurarea cu un prosop cald. Uleiul de cocos se înlătură cu ajutorul unui șampon natural.

Utilizare ulei de cocos pentru gătit: uleiul de cocos Khadi are grad alimentar, motiv pentru care poate fi folosit pentru a conferi o aromă plăcută mâncărurilor vegetariene și nu numai. Poate fi folosit pentru sosuri, condimente, supe, deserturi etc. Uleiul de cocos are un punct de fum scăzut, motiv pentru care se poate folosi doar pentru mâncăruri gătite la temperaturi joase.

Prezentare: la temperatura camerei untul de cocos este solid. Se prezintă sub formă de ulei la temperaturi mai mari de 25°C. Se aplică ușor deoarece devine lichid în contact cu degetele.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Ingrediente INCI: cocos nucifera*
Țara de proveniență: India
*certificat bio

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania