Ulei de Cocos bio, virgin, 100 gr - Mayam IN STOC DIN IUNIE

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Cocos bio, virgin, 100 gr - Mayam IN STOC DIN IUNIE

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 20.00

Quick Overview

Uleiul de cocos este extrem de pretios si multilateral folosit pentru piele, buze, ten sau scalp. Se absoarbe rapid, lasa pielea matasoasa, este noniritant, potrivit si pe pielea copiilor. Parfumat fin exotic.

Descrierea produsului

Ingrediente: cocos nucifera oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Palmierul de cocos sau cocotierul este un arbore tropical care creste in inaltime pana la 30 m, are frunzele lungi, penate, de 4-5 m lungime si produce fructe tot anul. Nucile de cocos ajunse la maturitate sunt decojite, pulpa alba este apoi taiata in bucati mai mici, care se pun la uscat pentru ca o parte din apa sa se evapore. Dupa uscare, bucatile de nuca de cocos sunt trecute printr-o presa, proces in care uleiul este separat de pulpa. Uleiul obtinut este colectat intr-un vas din care este pompat printr-o serie de materiale textile care-l filtreaza, rezultand un ulei limpede, fara impuritati, care pastreaza cele mai multe elemente ale fructului de cocotier.

Metoda de obtinere: obtinut prin presare la rece.
Tara de provenienta: Filipine.
Prezentare: lichid translucent usor tulbure la peste 24°C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Prezinta miros specific, agreabil.

Proprietatile uleiului de cocos:
hidrateaza si inmoaie pielea;
emolient;
hranitor si protector al pielii;
calmant;
favorizeaza vindecarea pielii afectate de rani usoare;
odorizant placut;
nutritiv capilar.

Recomandari:
catifelarea si hidratarea pielii de orice tip;
tenul deshidratat;
ingrijirea pielii iritate;
ingrijirea pielii lipsite de elasticitate;
buze uscate si crapate;
mancarimi, piele deranjata;
hranirea parului, ingrijirea scalpului;
conditionarea parului buclat, rebel;
prepararea uleiurilor de bronzaj sau reparatoare dupa expunerea la soare.

Utilizarea uleiului de cocos:
- aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice ca ingredient;
- recomandat pentru toate grupele de varsta si pentru toate tipurile de piele;
- aplicata imediat dupa dus sau baie formeaza un strat protector, izoleaza in piele umiditatea, reface filmul hidrolipidic;
- aplicatia externa regulata de ulei de cocos amelioreaza simptomele eczemelor;
- util in micoze la maini si picioare impreuna cu uleiuri esentiale specifice;
- ca deodorant impreuna cu un ulei esential adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a cateva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze transpiratia;
- ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare;
- buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cocos pur sau amestecat de exemplu cu propolis, uleiuri esentiale si diverse extracte;
- pentru pielea intarita se aplica prin frecare coatele, genunchii sau calcaiele uscate;
- inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute;
- ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata.
- masajul cu ulei de cocos ajuta la indepartarea stresului si la relaxare, combinat cu uleiuri esentiale specifice si dupa preferinte.

Sinergii speciale
- cu ulei neem, shea si jojoba pentru ingrijire si hranire capilara;
- cu ulei esential de geraniu pentru par uscat;
- cu unt de shea si ulei esential de tea tree pentru dermatite si eczeme;
- cu alte unturi exotice, cum ar fi cel de mango, pentru unturi bogate de corp;
- cu extract de vanilie bourbon pentru masaje exotice.

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non iritant, non sensibilizant, non toxic, non alergizant;
uz extern!

Etichete

Etichetele altor clienti:

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director