Ulei de Argan bio, virgin, 50 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Argan bio, virgin, 50 ml - Mayam

Disponibilitate: In stoc

RON 40.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Uleiul de argan poseda proprietati remarcabile, este multiutil pentru piele, par si unghii, potrivit si pentru gravide. Efect antirid, ajuta la cicatrizarea corecta a leziunilor tegumentare, previne uscarea si imbatranirea fiziologica a pielii.

Descrierea produsului

Ingrediente: argania spinosa kernel oil*
*100% din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Uleiul de Argan este presat din fructele arborelui de argan, un copac nativ in Maroc, care traieste pana la 200 de ani. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru ingrijirea pielii, dar si in dieta lor cotidiana. Preluarea uleiului de argan in cosmetica este relativ recenta, desi localnicii cunosteau demult efectele pozitive ale uleiului asupra pielii, folosindu-l pentru tratarea ranilor si a bolilor dermatologice. In prezent este unul dintre cele mai scumpe uleiuri vegetale din cauza ca arborele de argan creste pe zone restranse, avand nevoie de conditii climaterice specifice: sol arid dar bogat, soarele Africii si influenta temperaturii Atlanticului.

Metoda de obtinere: prin presare la rece din boabele neprajite, uleiul rezultat nu este dezodorizat si prezinta miros caracteristic ce poate fi considerat neplacut.
Zona geografica de provenienta: Maroc.
CALITATE: ulei de argan BIO, virgin - produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Prezentare: lichid clar de culoare galben-maronie, vascozitate medie, miros caracteristic.

Proprietatile uleiului de argan:
refermizant;
antioxidant;
cicatrizant;
antioxidant puternic;
emolient;
regenerator si restructurant;
protector;
elasticizant;
confera suplete tegumentara;
fortifiant pentru unghii;
confera stralucire parului.

Recomandari:
antiimbatranire si reducere a ridurilor;
ingrijirea pielii mature, lipsite de tonus;
restaurarea elasticitatii pielii;
fermizarea pielii;
eczeme, psoriazis;
acnee si alte afectiuni ale pielii;
pevenirea imbatranirii fiziologice;
protejarea pielii de efectele agresiunilor externe;
cicatrici de la acnee si varicela;
vergeturi preventiv;
arsuri solare;
par degradat, scalp uscat;
unghii fragile.

Utilizarea uleiului de argan:
- aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru regenerare, restructurare cutanata, piele imbatranita, ten cu probleme;
- ca ingredient inclus in compozitii cosmetice pentru reducerea ridurilor, refacerea filmului hidrolipidic, in concentratie de 5-30%;
- ca ingredient in prepararea unguentelor destinate eczemelor, pentru cicatrizarea cat mai corecta a leziunilor tegumentare si diverse afectiuni ale pielii, 30-90%;
- ca ingredient in compozitii cosmetice pentru par degradat, uscat, afectat de solutii chimice, dand stralucire si vigoare, 20-50%;
- ca atare, nediluat sau combinat cu alte ingrediente pentru intarirea unghiilor fragile;
- ca atare nediluat sau inclus in compozitii cosmetice dedicate femeilor insarcinate pentru prevenirea vergeturilor, elasticizarea pielii corpului si a zonei perineale;
- ca ingredient in preparatele de masare a sanilor si a zonei abdominale pentru prevenirea lasarii pielii;
- ca ingredient in creme de zi protectoare si hranitoare;
- ca ingredient in creme de noapte regenerante, antiage;
- ca ingredient in compozitii si masti capilare.

Sinergii speciale
- combinat cu ulei de rodie, ulei esential din lemn de trandafir pentru prevenirea sau tratarea intensiva a ridurilor;
- combinat cu ulei de borago si ulei esential de morcov pentru prevenirea imbatranirii cutanate;
- combinat cu extract de nalba, ulei de rosa mosqueta si coenzima Q10 pentru catifelare si favorizarea sintezei de colagen si elastina;
- combinat cu ulei de margarete si apa de cistus ladanifer (intr-o lotiune) pentru fermizarea pielii.

Pastrare: uleiul de argan fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta: nontoxic, non iritant, non sensibilizant;
uz extern!

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director