Ulei de Cocos, 125 ml - Bio Essenze

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Cocos, 125 ml - Bio Essenze

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 29.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Uleiul de nucă de cocos îmbunătățește textura pielii, hidratează pielea și părul, este ideal pentru toată familia, inclusiv pentru pielea delicată a bebelușilor. 100% natural!

Descrierea produsului

Ulei de cocos obținut prin presare la rece
Ten și corp: uleiul de cocos este indicat pentru pielea matură și/sau uscată. Îmbunătățește textura pielii, hidratează zonele foarte uscate și îndepărtează eficient celulele moarte de la suprafața pielii. Hidratează pielea, reduce liniile fine și previne apariția ridurilor, încetinește îmbătrânirea pielii datorită proprietăților sale antioxidante. Uleiul din nucă de cocos are proprietăți antiinflamatorii, calmează pielea după ras, regenerează pielea arsă de soare. Este ideal pentru pielea uscată a mâinilor, pentru călcâiele crăpate și pentru coate.

Uleiul de cocos poate fi folosit și ca ulei de masaj pentru bebeluși. Folosit sub braț, uleiul de cocos acționează ca un deocorant. Uleiul de cocos poate fi folosit și pentru îngrijirea buzelor.

Păr - uleiul de cocos Bio Essenze se poate folosi ca mască pentru păr. Este extrem de hidratant, fiind ideal pentru părul uscat, și nu numai. Uleiul de cocos păstrează părul moale și strălucitor. Previne ruperea firelor de păr, despicarea vârfurilor, menține culoarea părului vie și strălucitoare și restabilește elasticitatea părului degradat. Uleiul de cocos se folosește ca și mască, aplicându-se înainte de șamponare pe toată lungimea părului și se lasă să acționeze pentru cel puțin o jumătate de oră. În cazul părului drept sau subțire se recomandă înfășurarea părului cu un prosop cald pentru a favoriza pătrunderea uleiului în firul de păr.

Aspect: la temperatura camerei, untul de cocos este solid. Se prezintă sub formă de ulei la temperaturi mai mari de 25°C. Se aplică ușor deoarece devine lichid în contact cu degetele.

Ingrediente INCI: cocos nucifera

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania