Vitamina A pura, retinyl palmitate, uz cosmetic, 10 ml - Mayam IN STOC DIN IUNIE

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Vitamina A pura, retinyl palmitate, uz cosmetic, 10 ml - Mayam IN STOC DIN IUNIE

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 12.50

Quick Overview

Vitamina A este esentiala pentru cresterea, dezvoltarea si integritatea structurala cutanata. Este cunoscuta ca un normalizator al pielii, reglementeaza cresterea celulelor epidermice, intervine in procesul de keratinizare.

Descrierea produsului

Ingrediente: retinyl palmitate
1,0 mio IU/g

Retinyl palmitate este o forma a vitaminei A ce are stabilitate superioara retinolului, si odata absorbit in piele este transformat in retinol.

Vitamina A si derivatii sai au efecte multiple recunoscute in produsele cosmetice. Este esentiala pentru cresterea, dezvoltarea si integritatea structurala cutanata. Este cunoscuta ca un normalizator al pielii. Actioneaza asupra supletii pielii, regularizeaza cresterea celulelor epidermice, intervine in procesul de keratinizare, favorizeaza cicatrizarea cutanata, intretine vitalitatea pielii.

Mentine integritatea si capacitatea de aparare a pielii. Ajuta la separarea celulelor de la nivelul pielii si la normalizarea functiilor acestora printr-o divizare corecta. Carenta vitaminei A provoaca uscarea pielii tradusa printr-o hiperkeratoza cu o piele rugoasa si dura. Restabileste echilibrul hidro-lipidic la nivelul epidermei prin favorizarea hidratarii, catifelarea pielii, eliminarea efectelor agresiunii factorilor de mediu datorita actiunii antioxidante. Regenerator si favorizant al reinnoirii celulare, determina cresterea elasticitatii pielii si previne formarea ridurilor.

Aceasta versiune este retinyl palmitat pur.

Retinyl palmitate este deseori confundat cu acidul retinoic, fapt care duce la dispute si neintelegeri. Ambele sunt din aceeasi familie, dar acidul retinoic este un ingredient exfoliant si care poate provoca sensibilizare, respectiv fotosensibilizarea pielii. Retinyl palmitate pe de alta parte, este un agent anti-imbatranire, antioxidant veritabil, ce accelereaza reinnoirea celulelor si stimuleaza sinteza de colagen si fibroblaste.

Prezentare: lichid clar, vascozitate medie, culoare galbuie, miros slab caracteristic.
Solubil in uleiuri, putin solubil in alcool, insolubil in apa.  
Se livreaza impreuna cu o seringa pentru dozare.

Proprietatile vitaminei A palmitat:
potent regenerator al pielii;
promoveaza epitelizarea si keratinizarea;
creste activitatea enzimelor cutanate;
ajuta cu procesul de diviziune celulara;
stimuleaza proliferarea celulelor din epiderma;
ajuta la reglarea grosimii pielii care devine mai subtire in procesul de imbatranire;
imbunatateste elasticitatea pielii;
ajuta la normalizarea pielii afectate de soare;
stimuleaza formarea colagenului;
reduce ridurile, respectiv sifonarile induse de radiatiile solare.

Recomandari:
preventiv si curativ antiimbatranire;
potrivit pentru orice tip de ten, in special cel matur si uscat;
creme si serumuri de noapte;
compozitii de regenerare cutanata;
compozitii antiage si antioxidante;
masti antiage;
unguente si lotiuni dupa soare.

Utilizarea vitaminei A palmitat:
- adaugat ca ingredient in compozitii cosmetice in concentratie de 0.5-2% la rece, la finalul prepararii;
- se poate include si in creme deja preparate sau baze de crema apoase sau uleioase;
- ca ingredient in serumuri de noapte antiage;
- ca ingredient in masti regenerante pentru orice tip de ten;
- ca ingredient in creme de noapte antiimbatranire preventiv sau curativ;
Deoarece planeaza unele suspicii conform unor surse privind efectul nefast al vitaminei A in cosmetice pentru efectul fotosensibilizant, cu toate ca si azi este un ingredient comun in cremele de protectie solara, furnizorul recomanda evitarea includerii acestui ingredient in cremele de zi si in produsele de bronzaj.

Pastrare: la racoare, ferit de lumina si caldura, de preferat la frigider dupa desfacerea recipientului. Produsul devine vascos atunci cand este tinut la frigider, dar cu ajutorul pipetei cu care este prevazut recipientul, dozajul este facil.

Date de siguranta:
posibil fotosensibilizant, a se evita expunerea la soare cel putin 4 ore dupa aplicare;
posibil iritant in doze ridicate;
a se respecta dozajul recomandat;
a se folosi cu moderatie in sarcina;
nu lasati la indemana copiilor;
uz extern!

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director