Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.
despre Sideris Organic Shop

Despre Sideris Organic Shop

Magazinul online Sideris a luat ființă în principal din pasiune și din dorința de a oferi persoanelor preocupate de sănătate și de menținerea frumuseții o alternativă naturală la produsele cosmetice convenționale. Sideris se vrea a fi un magazin unde să găsiți toate produsele esențiale unei îngrijiri firești, responsabile. Produsele organice și naturale din Sideris Shop sunt destinate în special persoanelor sensibile, alergice, cu diferite afecțiuni, pe care chimicalele din produsele convenționale le afectează. Dar ținta noastră sunt în general toate persoanele care își doresc să achiziționeze și să utilizeze numai produse de îngrijire și înfrumusețare concepute cu considerație, din ingrediente naturale, de cea mai bună calitate.

Încercăm să vă oferim o paletă de produse bio și naturale cât mai pure. Pentru fiecare tip de produs am ales variantele pe care le considerăm de cea mai bună calitate ca și ingrediente și efect.

Produsele pe care le comercializăm sunt astfel selecționate încât să nu conțină ingrediente nocive (nu vindem produse ce conțin sodium lauryl sulfate, propylene glycol, parabeni, uleiuri minerale și alte derivate din petrol, coloranți sintetici, parfumuri sintetice, triclosan, sau produse testate pe animale). Acolo unde este posibil, ne străduim să introducem în ofertă produse bio fără fenoxietanol sau benzoat de sodiu, chiar dacă aceștia sunt permiși de către instituțiile de certificare bio pentru utilizare în cosmetice. O mare parte din cosmeticele din oferta noastră dețin certificări din partea organismelor de certificare organică. La pagina fiecărui produs oferit de Sideris Organic Shop veți găsi integral lista ingredientelor, deoarece practicăm politica sincerității depline.

Facem tot posibilul pentru a oferi numai servicii deosebit de calitative, însă nu ne putem asuma răspunderea pentru eventualele neglijențe ale curierilor/poștei. Dacă greșim la alcătuirea pachetelor sau la facturare, așteptăm sesizarea dvs. și vă asigurăm că vom corecta erorile în cel mai scurt timp posibil și fără cheltuială inutilă din partea dv. Pe cât ne stă în putere, primirea coletelor Sideris va fi o bucurie.

În desfășurarea activităților, folosim pe cât posibil materiale reciclabile și refolosibile. Astfel, pachetele noastre au un aspect simplu, ca urmare a efortului nostru de a fi cât mai ecologici. 

 

Date identificare societate:
ADDICTSDESIGN S.R.L.
CIF: RO 21754503
Nr. reg. com: J35/1875/2007
Capital social: 500 RON
Adresă sediu social: Timișoara, Int. Doinei nr. 15, cam. 1, jud. Timiș, România

Banca:
Banca Transilvania, Agenția Baroc Timișoara
RO67BTRL03601202E51328XX

Addictsdesign SRL este operator de date cu caracter personal, înscris sub nr. 22181 în Registrul ANSPDCP de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal. 

Adrese de email:
shop ( @ ) sideris.ro - adresa generală de corespondență, inclusiv pentru comenzi;
cristina ( @ ) sideris.ro - persoană de contact: Cristina Petrica, Administrator.

Număr de telefon: Orange - +40744823261.

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor