Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Detergent pudră pentru mașina de spălat vase, 500 ml - Biopuro

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Detergent pudră pentru mașina de spălat vase, 500 ml - Biopuro

Disponibilitate: In stoc

RON 30.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Detergentul pudră bio îndepărtează eficient murdăria încăpățânată și uscată de pe vase, fără să lase pete. Ideal pentru vase și pahare strălucitoare.

Descrierea produsului

Detergent ecologic praf pentru mașina de spălat vase 
Detergent pudră pentru vase curate și strălucitoare, doar cu ingrediente de origine naturală. Curăță în mod eficient murdăria încrustată pe vase și conferă un parfum fresh.

Produs certificat bio de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic pentru nichel, crom și cobalt. Flaconul Biopuro este realizat dintr-un plastic ecologic obținut în urma procesului de fermentare a trestiei de zahăr.

Utilizare: puneți în dispenserul pentru detergent al mașinii de spălat între 25 și 50 gr, în funcție de cât de plină este mașina. Pentru rezultate optime se recomandă utilizarea împreună cu acidul citric Biopuro, introdus în dispenserul pentru soluția de clătire.

Ingrediente: Sodium carbonate, Sodium citrate, Sodium carbonate peroxide, Sodium metasilicate, Sodium lauryl sulfate (obținut din nucă de cocos), Parfum, Citrus aurantium dulcis peel oil*, Amylase.

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor