Acid hialuronic, sursa vegetala, 1 gr - Mayam IN STOC DIN IUNIE

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Acid hialuronic, sursa vegetala, 1 gr - Mayam IN STOC DIN IUNIE

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 20.00

Quick Overview

Activ puternic hidratant, veritabil repulpant, confera finete pielii. Indispensabil in compozitiile antirid, lifting si de reconturare pentru ten, gat si decolteu.

Descrierea produsului

Ingrediente: sodium hyaluronate.

Produs obtinut biotehnologic din glucoza, peptona soia si extract de drojdie. Acidul hialuronic se regaseste in mod natural in tesuturi diferite: piele, fluidele articulatiilor, tesuturile conjunctive. Este un glicozaminoglican si este unul dintre cele mai importante elemente extracelulare pe langa elastina si colagen. Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage si retine o cantitate mare de apa, aceasta capacitate, printre altele, conferind volum si elasticitate pielii. Odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de acid hialuronic in piele scade treptat.

Inclus in produsele cosmetice, acidul hialuronic nu patrunde la nivelul dermului si nu inlocuieste acidul hialuronic regasit acolo in mod natural, insa capacitatea sa exceptionala de a retine apa ajuta la hidratare, uniformizare si repulpare. O parte din moleculele acidului hialuronic formeaza un film pe piele care are un efect de strangere (fermizare) si uniformizare, iar molecule mai mici vor penetra straturile superioare ale epidermei, vor atrage si retine apa, astfel hidratand si umfland pielea, acest efect reducand ridurile si liniile fine.

Prezentare: pulbere alba fina, fara miros. Livrat in cutiuta PP.

Proprietatile acidului hialuronic:
hidratant puternic;
repulpant;
fermizant;
protector;
catifelant;
antiage;
antirid preventiv si curativ;
bine tolerat de orice tip de piele.

Recomandari:
ten imbatranit, ridat;
primele riduri;
compozitii cu hidratare intensa;
ingrijirea pielii mature sau uscate;
compozitii antiage;
compozitii de lifting si fermizare;
ingrijirea conturului ochilor;
ingrijirea bustului;
lotiuni si geluri repulpante.

Utilizarea acidului hialuronic:
- ca ingredient in prepararea cosmeticelor, adaugat la faza apoasa, la maxim 40°C, in concentratie de 0.1% - 1%;
- se poate include ulterior in creme deja preparate sau in baze de creme apoase;
- se poate incorpora in gelul de aloe vera;
- ca ingredient in creme si lotiuni pentru hidratare intensa, inclusiv in caz de psoriazis si eczema seaca;
- ca ingredient in geluri fermizante si repulpante;
- ca ingredient in compozitii cosmetice pentru ingrijirea tenului matur sau deshidratat;
- ca ingredient in serumuri pentru zona ochilor;
- ca ingredient in compozitii pentru prevenirea sau ameliorarea ridurilor.
Solubil in apa, insolubil in ulei.
IMPORTANT: pentru omogenizarea uniforma intr-o compozitie, recomandam in prealabil dizolvarea pulberii in apa (florala), sau o parte din crema apoasa deja preparata, intr-un volum de cca. 10 ori mai mare decat cantitatea de acid hialuronic, de exemplu 0,25 gr (=1,7 ml) pulbere se amesteca cu 15 ml apa (florala), dupa care aceasta pasta transparenta se incorporeaza in compozitia finala.

Pastrare: la racoare, ferit de umezeala si lumina directa.

Date de siguranta:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant;
a nu se inhala;
a nu se lasa la indemana copiilor;
uz extern!

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director