Ulei de Monoi de Tahiti, 50 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Monoi de Tahiti, 50 ml - Mayam

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 21.50

Quick Overview

Uleiul de monoi este perfectionat de peste 2000 de ani de catre femeile polineziene pentru a proteja si rasfata, uleiul exotic confera un feeling unic pentru piele si simturi.

Descrierea produsului

Ingrediente: cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower extract, tocopherol.

Monoi, sau ulei parfumat, ulei sfant in polineziana, este produsul traditional al insulelor tahitiene. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, dupa ce au lasat in el la macerat floarea specifica insulelor, Tiare (apreciata inclusiv in tratamentul eczemelor). In urma acestui procedeu, uleiul primeste toate caracteristicile specifice de emoliere si hidratare, dar si parfumul senzual care aminteste de insulele exotice.

Metoda de obtinere: prin macerarea florilor de monoi in ulei de cocos, conservat cu vitamina E.
Tara de provenienta: Polinezia franceza.
Aspectul: lichid uleios, culoare galben-auriu, parfum floral pronuntat (exotic, amintind de mimoza, iasomie sau ylang-ylang).
Componenti principali: acizi grasi: lauric, caprylic, capric, oleic, myristic, stearic, vitamina A, E, minerale, diverse elemente nutritive, elemente balsamice.

Important: uleiul de monoi se solidifica la o temperatura mai mica de 22°C. Pentru a se fluidiza, flaconul trebuie tinut putin la caldura sau sub jet de apa calda. Poate prezenta parti solidificate neuniforme, fapt ce nu-i afecteaza calitatile.

Proprietatile uleiului de Monoi:
nutritiv;
hidratant;
parfumant;
regenereaza pielea in profunzime;
se absoarbe rapid in piele;
combate semnele imbatranirii;
oxigeneaza celulele pielii si reda luminozitatea tenului;
ca protector pentru par pe parcursul expunerii la soare.

Recomandari:
toate tipurile de piele si ten;
refermizarea pielii;
parfumarea pielii;
tratamente pentru par, regenerarea parului uscat sau tratat chimic (decolorat, vopsit, permanent);
pielea deteriorata, descuamata;
parul cret, rebel.

Utilizarea uleiului de Monoi:
- ca atare nediluat pe ten sau corp;
- ca ingredient inclus in compozitii cosmetice in diferite concentratii;
- in masaj pentru hranirea si restructurarea pielii, ii reda supletea si elasticitatea;
- aplicat pe piele: ca accelerator de bronzare, revitalizant si hidratant (nu ofera protectie UVA-UVB masurabila in FPS);
- aplicat pe par: sub forma de masca - putin incalzit pentru rezultate optime - inainte de samponare. Rezulta un par plin de vitalitate, stralucitor si usor de pieptanat, dar si protejat de efectele nocive ale poluarii;
- cateva picaturi de ulei in apa de baie, iar pielea devine catifelata; are un parfum exotic si relaxant.

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.
Date de siguranta:
non-toxic, non-iritant, non sensibilizant;
nu lasati la indemana copiilor;
uz extern!

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director