Pudra din seva de Bambus, 10 gr - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Pudra din seva de Bambus, 10 gr - Mayam

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 6.00

Quick Overview

Matifiant pentru creme de ten gras si mixt, remineralizant, refermizant al pielii, confera atingere matasoasa, catifelant. Baza de exceptie pentru produse de machiaj.

Descrierea produsului

Ingrediente: bambusa arundinacea stem powder.

Ingredient pur din seva de bambus adult, fara niciun adaos, bogat in siliciu vegetal, confera atingere matasoasa, ideal ca baza pudroasa cu acoperire pentru machiaj, activ matifiant si refermizant. Este un igredient indispensabil pentru numeroase aplicatii: creme pentru ten mixt si gras, fond de ten, farduri de pleape, ruj de buze, antiperspirante.

Avand proprietati tonice refermizante, isi aduce beneficiile inclus in compozitii si tratamentele pentru slabire sau recuperare dupa nastere.

Metoda de obtinere: recoltarea sevei din tulpina de bambus din culturi salbatice, uscare si micronizare .
Prezentare:
- pudra alba foarte fina 15-25 microni;
- miros neutru; 
- dispersabila complet in apa;
- densitate 360 gr/Ltr.
Componente principale: exceptional de bogat in siliciu vegetal >70%.

Proprietati:
confera atingere fina, matasoasa si satinata;
refermizant;
remineralizant;
tonic cutanat;
agent matifiant;
absoarbe transpiratia excesiva;
baza potrivita pentru cosmeticele uscate;
uniformizant al texturii pentru rujuri de buze.

Recomandari:
creme si compozitii matifiante pentru ten mixt si gras;
deodorante si produse antiperspirante;
compozitii delicate satinante, catifelante pentru ten sau corp;
creme remodelante, refermizante;
compozitii remineralizante pentru ten obosit, tern;
compozitii exfoliante foarte blande;
baza sau activ pentru compozitii de machiaj: pudre inclusiv cele compacte, farduri de pleoape, farduri de obraz, rujuri, mascara, fond de ten pudra sau crema.

Utilizare:
- ca ingredient dispersat in faza apoasa, lotiuni sau amestec pudros, dozaj general: 0.5–10%;
- in baze sau creme deja preparate, pentru matifiere, catifelare;
- in compozitii remodelante, refermizante;
- in compozitii remineralizante;
- in exfoliante extrem de blande;
- in deodorante si pudre antiperspirante;
- ca baza pentru compozitii de machiaj conform retetei;
Solubila in apa, insolubila in ulei.

Pastrare: in loc uscat (a se evita pastrarea in baie), ferit de lumina si caldura, in punga inchisa ermetic.

Date de siguranta:
a nu se utiliza aproape de o sursa de ventilatie;
a nu se inhala;
uz extern!

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director