Ceara de Candelilla, 10 gr - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ceara de Candelilla, 10 gr - Mayam

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 5.50

Quick Overview

O ceara vegetala apreciata pentru efectul durizant in compozitii de machiaj in special. Faciliteaza uscarea si pastrarea consistentei rimelului, rujului.

Descrierea produsului

Ingrediente: Euphorbia cerifera (Candelilla) wax.

Ceara de Candelilla este secretata de arbustul Euphorbia cerifera nativ in Mexic si se obtine prin cufundarea frunzelor in apa clocotita; ceara se preleveaza de la suprafata apei, apoi este incalzită la foc mic pentru a se elimina excesul de apa. Ceara se intinde in strat subtire si se lasa la racit, dupa care se sparge in pelete.

Ceara vegetala de Candelilla este utilizata in diverse sectoare industriale, inclusiv in industria alimentara, dar este interesanta si pentru cosmetica datorita proprietatilor de durizare, glazurare, este un excelent filmogen si in acelasi timp favorizeaza uscarea compozitiilor. Este un ingredient important pentru formularea rujurilor protectoare pe buzele uscate sau crapate. Datorita duritatii si topirii doar la temperaturi ridicate, ceara de candelilla joaca un rol important in formularea produselor de machiaj. Ofera stabilitate rujurilor, deodorantelor tip stick, creioanelor de contur si rimelului, care raman stabile si consistente la temperaturi ridicate, aspect important pentru pastrarea integritatii acestora, mai ales pe timpul verii. Ca ingredient inclus in compozitii cosmetice, ajuta pielea sa retina umezeala. Are rol de bariera, formand un strat fin de protectie pe piele. Confera unei compozitii cosmetice consistenta si stabilitate.

Prezentare: pelete galbene, miros slab caracteristic, livrate in punga PE. Punct de topire 70°C.

Proprietatile cerii de Candelilla:
punct de topire ridicat;
confera rezistenta compozitiilor;
texturant, durizant;
filmogen;
agent de adeziune, important pentru mascara si eyeliner;
stabilizant si agent de ingrosare pentru emulsii.

Recomandari:
rujuri;
balsamuri de buze;
deodorante solide tip stick;
mascara, eyeliner;
balsamuri si unguente consistente;
creioane de machiaj.

Utilizarea cerii de Candelilla:
- inclus ca ingredient in compozitii cosmetice de ingrijire: creme, lotiuni, balsamuri, unguente, creme de protectie, incalzit pe baie de abur la 65-70°C, adaugat la faza uleioasa, concentratia uzuala 1 - 5%;
- inclus ca ingredient in produse de machiaj: rujuri, balsam si gloss de buze, creioane de machiaj;
- in asociere cu guma de acacia pentru mascara si eyeliner;
- inclus ca ingredient in prepararea de stickuri deodorante, ceara de par;
- ca ingredient pentru creme si lotiuni filmogene, balsamuri protectoare, 1-3%.

SOLUBILITATE: solubila in uleiuri calde, insolubila in apa.

Pastrare: la racoare, ferit de umezeala si lumina directa.

Date de siguranta:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant;
nu lasati la indemana copiilor;
uz extern!

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director