Ulei de Jojoba bio, virgin, 100 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Jojoba bio, virgin, 100 ml - Mayam

Disponibilitate: In stoc

RON 39.50
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Uleiul de jojoba bio controleaza secretia de sebum la nivelul pielii si scalpului. Se absoarbe rapid si se potriveste pentru orice tip de piele. Bun ca baza pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant.

Descrierea produsului

Ingrediente: simmondsia chinensis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Jojoba, un arbust cu inaltimea de 3 pana la 6 m, creste in cele mai aride zone ale lumii, in special in America Centrala si de Sud. Cel mai bun ulei de jojoba din punct de vedere calitativ este obtinut prin presarea la rece a boabelor bogate in ulei. Planta a fost denumita si "aurul pielii", ca urmare a varietatii de utilizari pe care le are in tratamentul si ingrijirea oricarui tip de piele. Proprietatile semintelor de Jojoba sunt cunoscute de sute de ani de amerindieni si azteci.

Uleiul extras din seminte este de fapt o ceara lichida, asemanatoare sebumului uman si destul de diferita fata de majoritatea uleiurilor vegetale comune.

Alte denumiri: simmondsia chinensis, ceara de jojoba.

Metoda de obtinere: prin presarea la rece a semintelor de jojoba.
Tara de provenienta: Mexic.
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Aspectul: lichid clar galbui, miros caracteristic, vascozitate medie.
Componenti principali: acizi grasi: gadoleic, erucic, palmitic, palmitoleic, oleic, nervonic; saruri minerale, vitamine.

Proprietatile uleiului de jojoba:
echilibrant al secretiei de sebum;
emolient;
protector al filmului hidrolipidic al pielii;
penetrant, nu lasa urme lucioase;
non-comedogenic;
antiinflamator;
hranitor;
catifelant;
usor cicatrizant;
calmant, reechilibrant.

Recomandari:
ten mixt sau gras;
piele uscata, deshidratata;
mentinerea supletii si elasticitatii pielii;
hidratant de buze;
baza de machiaj;
ulei pentru cuticule;
balsam capilar;
par uscat pentru stralucire si vitalitate;
par gras pentru reglarea excesului de sebum capilar;
adjuvant in eliminarea progresiva a matretii.

Utilizarea uleiului de jojoba:
- aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau ingijire, inclusiv dupa epilare sau barbierit;
- poate fi utilizat nediluat sau ca ingredient intr-o compozitie bifazica pentru demachiant de ochi;
- nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru ingrijirea unghiilor si cuticulelor;
- ca atare aplicat pe par sau ca ingredient in masti de par, alaturi de uleiul de ricin si alte uleiuri esentiale specifice;
- ca ingredient inclus in compozitii cosmetice dedicate ingijirii tenului gras sau uscat pentru echilibrare;
- inclus in compozitii pentru prevenirea imbatranirii pielii, elasticizare si emoliere;
- ca ingredient in formularea lotiunilor de ingrijire cotidiana a tenului mixt si gras;
- ideal ca baza de masaj alaturi de esentiale specifice;
- ca ingredient in masti capilare pentru parul gras sau parul uscat, dar cu scalpul gras.

Sinergii speciale:
- cu ulei esential de oregano sau rozmarin pentru ingrijire capilara;
- cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru aplicare pe parul uscat;
- cu ulei de argan si ulei esential de cistus ladanifer pentru efect antirid pe pielea grasa si mixta;
- cu ulei de borago, rosa mosqueta si esential de geraniu pentru regenerarea pielii;
- cu ulei de crin alb si ulei esential de geraniu pentru pete de varstă, cuperoza;
- cu ulei de primula, borago si ulei esential de morcov pentru solutie regeneranta de noapte.

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
nontoxic, non iritant, non sensibilizant;
uz extern!

Etichete

Etichetele altor clienti:

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director