Ulei de Migdale Dulci bio, 100 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Migdale Dulci bio, 100 ml - Mayam

Disponibilitate: In stoc

RON 18.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Ulei de migdale bio, un ulei fin, bun emoilent pentru orice tip de piele, in special pentru cea sensibila sau uscata, ideal pentru masaj facial, corporal si in masajul bebelusilor.

Descrierea produsului

Ingrediente: prunus amygdalus dulcis oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Migdalul este o specie de pom fructifer cultivat pentru calitatile sale deosebite, atat in gastronomie, cat si in cosmetica. Fructele sale alungite contin un sambure tare si usor dulceag, cu o aroma specifica. Speciile de migdali difera in functie de scopul cultivarii si de zona in care cresc. Utilizat inca din antichitate de catre egiptenii din inalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte si din tratamentele cosmetice contemporane. Migdalul este cultivat astazi in special in tinuturile insorite si calduroase din Spania, California, Italia si China.

Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece nu este foarte penetrant, uleiul de migdale reprezinta o buna baza de masaj si purtator de principii active din uleiurile esentiale si diversele ingrediente cosmetice.

Metoda de obtinere: prin presare la rece din samburi.
Tara de provenienta: Maroc.
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Aspectul: lichid limpede, usor galbui, miros uleios dulceag caracteristic.
Componenti principali: acizi grasi - palmitic, palmitoleic, stearic, oleic; vitamina A, B1, B2, B6, E, minerale, fitosteroli.

Proprietatile uleiului de migdale dulci:
emoilent;
echilibrant;
hranitor;
catifelant;
delicat, calmant;
fortifiant al parului.

Recomandari:
masaj facial si corporal;
masajul bebelusilor;
masajul bustului;
pielea deshidratata, ten uscat;
pielea sensibila, delicata;
diminuarea cearcanelor si ridurilor;
dizolvarea crustelor de lapte la bebelusi;
ingrijirea pielii gravidelor;
demachiere;
inmuierea si conditionarea parului;
revitalizarea parului casat, vopsit, uscat;
ameliorarea iritatiilor si crapaturilor;
purtator pentru alte principii active.

Utilizarea uleiului de migdale dulci:
- se poate utiliza ca atare nediluat pe piele ca demachiant sau pentru masaj;
- combinat cu o apa florala pentru un demachiant bifazic;
- combinat cu uleiuri esentiale specifice si alte uleiuri vegetale pentru formularea uleiurilor de masaj;
- ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea zonei ochilor;
- ca ingredient in lotiuni si lapte de corp;
- ca ingredient in creme si lotiuni pentru ingrijirea tenului uscat;
- ca ingredient in formularea uleiurilor de bronzaj;
- combinat cu uleiuri si active specifice pentru masajul bustului;
- inclus in balsamuri capilare si masti protectoare pentru par uscat.

Sinergii speciale:
- combinat cu apa de neroli pentru un demachiant bifazic;
- combinat cu ulei esential de lavanda pentru calmarea pielii deranjate de iritatii sau soare;
- combinat cu unt de shea si ulei de rosa mosqueta pentru o compozitie de prevenire a vergeturilor;
- impreuna cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru ingrijirea parului uscat;
- cu ulei esential de lamaie verde pentru unghii si cuticule;
- cu ulei de caise si ulei esential de geranium pentru un ulei facial de ten uscat;
- cu ulei de avocado, ulei esential de rozmarin si menta pentru masaj fortifiant al picioarelor, inclusiv reflexoterapie.

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non toxic, non iritant, non sensibilizant;
a se evita de persoanele alergice la oleaginoase;
uz extern!

Etichete

Etichetele altor clienti:

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director