Ulei de Margarete (Bellis), 50 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Margarete (Bellis), 50 ml - Mayam

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 23.50

Quick Overview

Uleiul de margarete este apreciat pentru utilitatea in compozitii pentru fermitatea bustului, de ingrijire postnatala, pentru refacerea tonusului si fermitatii pielii si conturului fetei.

Descrierea produsului

Ingrediente: helianthus annuus seed oil, bellis perennis flower extract.

Bellis – frumos, perenis – etern, este o floare prezenta pretutindeni in zonele temperate, care a fost utilizata de-a lungul timpului in tratamente de piele. Este utilizata azi si in homeopatie. Bellis sau margareta, cum se mai numeste, este o planta perena cu flori albe, roz sau rosii.

Macerarea uleioasa a florii margaretei permite extragerea componentelor pretioase cu proprietati de tonifiere si descongestionare. Uleiului de margareta i se atribuie de asemenea si virtuti de tonifiere a pielii lipsite de fermitate. In cosmetica este apreciat pentru utilitatea in compozitii destinate fermizarii bustului, de ingrijire postnatala, pentru refacerea tonusului si fermitatii pielii si conturului fetei.

Metoda de obtinere: prin macerarea florilor de bellis in ulei de floarea soarelui.
Tara de provenienta: Franta.
Prezentare: lichid uleios fin limpede, culoare galben verzui, miros suav vegetal.
Componenti principali: acizi grasi esentiali polinesaturati: acid linoleic, acizi grasi mononesaturati: acid oleic (omega-9), acizi grasi saturati: acid palmitic si stearic, beta-mircena, esteri triterpenoici, arnicina, carotinoide.

Proprietatile uleiului de margarete:
rejuvenant, refermizant;
tonifiant;
descongestionant;
tonic limfatic;
favorizeaza circulatia sanguina;
decongestioneaza zonele cu edeme;
calmant si reparator;
antiinflamator;
antireumatismal.

Recomandari:
piele lipsita de elasticitate si fermitate;
conturarea si redarea fermitatii pielii;
post natal pentru pielea lasata;
ingrijirea bustului si al decolteului;
cuperoza;
piele crapata, inflamata;
fragilitate capilara, echimoze, vanatai;
picioare grele.

Utilizarea uleiului de margarete:
- aplicat pur ca atare sau inclus ca si ingredient in diverse compozitii;
- ca ingredient in masaje pentru slabire;
- ca ingredient in compozitii tonifiante si pentru fermitate pe abdomen, brate, coapse;
- ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea bustului;
- ca ingredient impreuna cu diverse active pentru prepararea de creme si lotiuni de ten, gat si decolteu;
- ca ingredient in compozitii destinate elasticizarii pielii;
- ca ingredient in unguente pentru pielea crapata, vanatai;
- ca ingredient in serumuri pentru ten cuperotic.

Sinergii speciale:
cu ulei de smochin de barbaria, uleiuri esentiale de ylang-ylang si de rozmarin pentru fermizare;
cu ulei de macadamia si ulei esential de chiparos pentru tratamente circulatorii;
cu ulei din germeni de grau si ulei esential de geranium pentru tratamentul bustului;
cu ulei de arnica pentru echimoze si vanatai.

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non toxic, non iritant;
uz extern!
poate sa cauzeze reactii alergice la persoanele sensibile la asteracee.

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director