Ulei de Tamanu bio extravirgin, Calophyle, 50 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Tamanu bio extravirgin, Calophyle, 50 ml - Mayam

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 24.50
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Uleiul de tamanu are capacitatea exceptionala de a trata numeroase afectiuni dermatologice, accelereaza cicatrizarea, redreseaza probleme circulatorii. Este un ulei concentrat in elemente benefice pielii.

Descrierea produsului

Ingrediente: calophyllum inophyllum seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Arborele creste in zone tropicale, in special in Madagascar (numit Foraha) si Polinezia (numit Tamanu). Poate ajunge la 20-30 m inaltime, frunzele sale sunt de un verde inchis si stralucitor, florile sunt albe. Din samburii frunctului este extras uleiul de tamanu, care poseda proprietati puternic anti-inflamatorii, stimuleaza eficient microcirculatia. Prin urmare, uleiul de tamanu este deosebit de adecvat pentru a atenua urmele inestetice, vergeturile sau ridurile.

Uleiul este concentrat si aromatic, se remarca prin capacitatea exceptionala de a trata numeroase afectiuni dermatologice, cum ar fi eczemele, psoriazisul, zona zoster. Bun cicatrizant si antalgic bland, uleiul de tamanu accelereaza cicatrizarea, amelioreaza vechi cicatrici. Poate fi de asemenea regasit in numeroase formule datorita actiunii sale calmante si purifiante pe plagile cronice - fisuri, crapaturi, zgarieturi.

Metoda de obtinere: prima presare la rece apoi filtrare usoara, din samburi.
Tara de provenienta: Madagascar.
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Prezentare: lichid uleios de vascozitate medie, culoare verde inchis, miros caracteristic condimentat. Poate prezenta aglomerari si sedimente in mod natural!
Componenti principali: acizi grasi esentiali: linoleic (omega-6), acid oleic (omega-9), acid palmitic, acid stearic, acora, carvacrol, inofilin A, calaustraline si inofilolide, polifenoli, vitamina E.

Proprietatile uleiului de tamanu:
circulatorii si fluidifiante, permite o buna  protectie a vaselor sanguine si faciliteaza circulatia sanguina;
cicatrizant, favorizeaza regenerarea tesutului cutanat crapat si confera suplete si elasticitate pielii;
antiinfectios cutanat;
anti-inflamator si antalgic bland, calmeaza durerile articulare, musculare si nervoase;
protector impotriva efectelor nocive cauzate de soare.

Recomandari:
piele cu probleme: dermatite, eczeme, psoriasis, micoze;
tratamentul pielii iritate si crapate;
cicatrici, vergeturi – amelioreaza si cele mai vechi zgarieturi, fisuri, crapaturi;
infectii cutanate: zona zoster, micoze;
cuperoza;
probleme circulatorii, varice, picioare grele, hemoroizi;
dureri reumatice, crize de guta.

Utilizarea uleiului de tamanu:
- uleiul de Tamanu este un ulei puternic, nu se foloseste aplicat ca atare, doar inclus ca si ingredient in diverse compozitii, in procent de 20-50%;
- uleiul are tendinta de a se solidifica la temperaturi mai reduse de 25°C, fapt ce nu ii afecteaza calitatile. Se recomanda incalzire usoara inainte de utilizare, sub un jet de apa calda, pentru lichefiere;
- ca ingredient in tratamente reparatorii si cicatrizante;
- ca ingredient in compozitii pentru probleme articulare;
- ca ingredient in compozitii pentru dureri reumatice (asociat de exemplu cu eucalipt, sau camfor);
- ca ingredient in creme si lotiuni anticuperotice (asociat cu uleiuri esentiale de tea tree, chiparos, cistus ladanifer);
- ca ingredient in compozitii pentru eczeme, psoriazis (asociat cu uleiuri esentiale de tea tree, lavanda, geraniu, nard);
- ca ingredient in unguente si uleiuri de masaj pentru picioare grele, varice, in amestec cu uleiuri esentiale specifice (frankincense, de pilda);
- ca ingredient in uleiuri de masaj calmante contra durerilor artciulare sau musculare.

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non toxic, non iritant, non sensibilizant;
nu se recomanda in timpul sarcinii;
nu se aplica la copii sub 3 ani;
nu se recomanda asocierea cu orice tratament anticoagulant;
uz extern!

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director