Ulei de Susan bio, 100 ml - Mayam IN STOC DIN IUNIE

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Susan bio, 100 ml - Mayam IN STOC DIN IUNIE

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 12.00

Quick Overview

Uleiul de susan bio intarzie procesul de imbatranire a pielii si protejeaza impotriva radicalilor liberi. Folosit in medicina ayurvedica pentru o serie de tratamente corporale.

Descrierea produsului

Ingrediente: sesamum indicum seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Susanul este o planta erbacee care creste in inaltime aproximativ 50-100 cm, are frunzele lungi si florile variaza in culoare de la violet la alb. In capatul florilor se gasesc semintele de susan, care contin 50-60% ulei de calitate superioara.

Uleiul din seminte de susan presat la rece si nerafinat este o sursa excelenta de antioxidanti, de acizi grasi mono-nesaturati si poli-nesaturati, acizi grasi esentiali, complex de vitamine si glicoproteine care sunt componente importante ale stratului cornos.

Metoda de obtinere: prin presare la rece si filtrare.
Tara de provenienta: India.
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Aspectul: lichid de culoare galben-aurie, vascozitate medie, miros caracteristic.
Componenti principali: acizi grasi mono-nesaturati si poli-nesaturati, aminoacizi, lecitina si microelemente, vitamina E si complexul B, sesamin, sesamolin.

Proprietatile uleiului de susan:
emolient excelent;
destresant, calmant;
antireumatic;
previne acumularea de grasimi pe piele;
restructureaza si hidrateaza pielea;
conditionator al pielii si parului;
intarzie procesul de imbatranire a pielii;
ecranare solara, prevenind efectele nocive ale expunerii indelungate sau improprii la soare;
usor afrodisiac.

Recomandari:
intretinerea pielii de orice tip, in special pentru ten gras si mixt;
tratarea prin masaj a starilor de stres;
protectie solara;
imbunatatirea functiilor celulare de tipul adeziunii;
netezirea si catifelarea pielii;
ameliorarea durerilor reumatismale si musculare.

Utilizarea uleiului de susan:
- se aplica pe piele ca atare, nediluat;
- ca ingredient in compozitii cosmetice, in proportie de 20-90%;
- aplicat in masaje, face minuni in ameliorarea oboselii organismului. Cel mai bine este sa se maseze cu ulei de susan putin incalzit, asa cum se procedeaza in tratamentele Ayurvedice. Ayurveda recunoaste si utilizeaza la scara larga uleiul de susan pentru o serie de tratamente corporale.

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non toxic, non iritant, non-sensibilizant;
a nu se utiliza de persoanele alergice la susan;
uz extern!

Etichete

Etichetele altor clienti:

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director