Oxid de zinc, pulbere grad cosmetic, 50 gr - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Oxid de zinc, pulbere grad cosmetic, 50 gr - Mayam

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 5.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Oxidul de zinc are proprietati de stimulare a vindecarii cutanate, este purifiant, antiseptic si un excelent filtru UVA si UVB. In compozitii de machiaj creste opacitatea altor pigmenti, imbunatateste aderenta lor pe piele, este pigment alb.

Descrierea produsului

INCI: zinc oxide (CI 77497).

Oxidul de zinc este un pigment alb, un ingredient foarte raspandit, fiind util atat ca si pigment, cat si datorita proprietatilor usor antibacteriene si ca stimulant al vindecarii cutanate. Este purifiant si un excelent filtru UVA si UVB. In compozitii de machiaj, oxidul de zinc creste opacitatea altor pigmenti si imbunatateste aderenta lor pe piele.

PREZENTARE: pulbere alba inodora.
Calitate: grad cosmetic.
Dimensiunea particulelor: 0.3-0.4 microni (300-400 nm)
nanoparticulele sunt < 100 nm

Proprietatile oxidului de zinc:
antibacterian;
antifungic;
antiseptic;
efect bariera pe piele;
protector UV;
insolubil in apa sau uleiuri;
dispersabil in apa si uleiuri.

Recomandari:
piele iritata;
eczeme;
pielea expusa la umezeala;
creme de scutece;
baza alba pentru machiaj;
pudra de ten cu filtru UV;
fond de ten;
fard de pleoape;
rujuri.

De retinut:
- oxidul de zinc nu este solubil in apa sau uleiuri, dar este dispersabil atat in medii apoase, cat si uleioase;
- pentru facilitarea dispersarii in creme recomandam in prealabil frecarea pulberii cu pistilul intr-un mojar.

Utilizare:
- inclus in lotiuni de protectie solara in concentratie de 20% confera un FPS de 20. Se recomanda combinarea 1/1 cu dioxid de titan ca protectie pentru intregul spectru UVA si UVB;
Concentratii recomandate:
- pentru crema de scutece 5-20%;
- pentru lotiuni de protectie solara 5-20%;
- pentru produsele de machiaj pana la 50%.
Dispersabil in apa, dispersabil in ulei.

Pastrare: in loc racoros, ferit de umiditate, in recipient inchis.

Date de siguranta:
a nu se inhala;
a nu se ingera;
a nu se lasa la indemana copiilor;
a se evita contactul cu ochii;
uz extern!

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director