Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

În calitate de consumator, aveți dreptul să renuntați la cumpărare, fără a fi nevoit să justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice, începând de la ziua în care intrați în posesia produsului.

Nu pot fi returnate produsele care:

- sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

- sunt sigilate și nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, și care au fost desigilate de consumator.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, cumpărătorul trebuie să informeze vânzătorul, înainte de expirarea perioadei de retragere, cu privire la decizia sa de a se retrage din contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu e-mail (shop @ sideris . ro).

Vânzătorul va rambursa clientului costul produselor nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care este informat cu privire la decizia cumpărătorului de a se retrage din prezentul contract. Vânzătorul poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele sau până la momentul la care a primit dovada de la cumpărător că acesta a trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Suma va fi returnată prin virament bancar în contul clientului. 

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc., și care nu pot fi repuse în vânzare.

Costurile returnării vor fi suportate de cumpărător. Returnarea se va face prin aceeași metodă de transport prin care i s-au livrat produsele clientului, sau prin altă metodă aleasă de comun acord.

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor