Ulei de Jojoba bio, virgin, 100 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Ulei de Jojoba bio, virgin, 100 ml - Mayam

11 Opinii

Disponibilitate: In stoc

RON 39.50
Add Items to Cart
OR

Opiniile clientilor

Produse de la 1 la 10 din totalul de 11

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Next Page
@Ada Scris de sideris

Acest ulei este un ulei de baza, in el se pot dilua uleiuri esentiale. Uleiul de jojoba, fiind ulei de baza, purtator, se poate folosi ca atare.

Legat de pastrare, uleiul de jojoba este un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza pana la 12 luni de la deschidere in loc racoros, ferit de lumina, sub 35°C si se utilizeaza in conditii de igiena (maini curate). Pastrat la frigider, perioada se prelungeste pana la 18-24 luni. Nu este necesara conservarea cu vitamina E. Toate aceste informatii se regasesc si in descrierea produsului. In cazul in care doriti conservarea cu vitamina E (la alte uleiuri, mai sensibile la oxidare), aceasta se foloseste in procent de 0,5%. La 100 ml, aceasta inseamna 0,5 ml, adica cca. 15 picaturi.

(Postat in 7/2/11)

diluat intr-un ulei de baza? Scris de Ada

Puteti, va rog, explica in ce consta diluarea acestui uleiul intr-un ulei de baza? Observ precizarea in unul din raspunsurile de mai sus.

(Postat in 7/2/11)

conservare/combinare cu alte uleiuri? Scris de Ada

As dori sa-mi spuneti daca si acest ulei se poate conserva cu vit.E imediat dupa achizitionare?(poate rancezi in caz contrar?) Cu cate picaturi de vit.E se conserva o sticluta ca aceasta de 100ml? De asemenea, acest ulei poate fi combinat cu cel de macadamia? (am un ten mixt, predispus la acnee) Multumesc!

(Postat in 7/2/11)

Mai bun in combinatii Scris de bleuciel

Il folosesc de ceva vreme si sunt multumita. Consider ca e mai eficace in combinatie cu alte uleiuri pt diverse amestecuri pt fata si corp, folosit singur parca nu hidrateaza la fel si lasa si un pic de pelicula grasa.

Nu l-as folosi ca demachiant, pt ca e foarte scump pt aceasta operatiune in care se foloseste destul de mult produs. V-as recomanda uleiul de samburi de struguri pt demachiere, se comporta identic, insa e la o treime din pret.

(Postat in 3/19/11)

review Scris de Mihaela C

Dintre toate uleiurile, pe acesta l-as recomanda in primul rand datorita unui cumul de calitati : are valabilitate lunga, se potriveste oricarui tip de ten, se poate folosi tentru ten, corp si par, si nu in ultimul rand, nu are miros.

(Postat in 3/18/11)

raspuns Scris de sideris

Se poate folosi si ca atare.

(Postat in 10/21/10)

Utilizare Scris de Felicia

Poate fi utilizat ca atare sau numai in amestec?

(Postat in 10/20/10)

Utilizare Scris de Andra

Folosesc uleiul de jojoba in toate cosmeticele, pe care mi le prepar (demachiant, crema de fata, ulei de corp, balsam de buze, parfum uleios). Intra foarte repede in piele si hidrateaza bine pielea. Mie mi-a echilibrat secretia de sebum.

(Postat in 3/19/10)

raspuns Scris de sideris

Atentie, uleiul esential se foloseste doar diluat intr-un ulei de baza.
Uleiurile hidrateaza intens, previn imbatranirea pielii, insa nu stiu cat pot inchide porii...

(Postat in 3/1/10)

Informatie Scris de Laura

As vrea sa stiu daca exista un ulei de baza sau esential care inchide porii, stiu ca cel de lamaie are efectul asta, dar nu poate fi folosit ziua. Multumesc!

(Postat in 2/28/10)

Produse de la 1 la 10 din totalul de 11

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Next Page




Ne pare rau, insa pentru a scrie o recenzie, trebuie sa fii autentificat.

Autentifica-te sau creeaza-ti un cont nou

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director