Descrierea produsului
Ingrediente: 100% Ulei din seminte de rodie BIO (punica granatum), provenienta Turcia.
DE-005-Ökokontrollstelle
Descriere: Uleiul din seminte de rodie este extrem de bogat si hranitor. Este utilizat extern pentru proprietatile sale cosmetice si medicinale. Extractul de seminte de rodie si sucul au devenit populare in ultima vreme pentru proprietatile lor antioxidante, iar uleiul din seminte de rodie se dovedeste a fi chiar mai benefic.
Acest ulei pare scump, dar sa luam in consideratie ca peste 200 de kilograme de rodii proaspete sunt folosite pentru a produce doar o jumatate de kilogram de ulei de seminte de rodie!
Componenti principali: acizi grasi icosanoic- 0.4%, Linoleic- 5.0%, Linolenic (Conjugated)- 4.4%, Linolenic (Alpha)- 0.4%., Oleic- 4.6%, Palmitic- 1.9%, Punicic- 67.2%, Stearic- 4.6%.
Utilizari cosmetice: Este folosit pentru a vindeca, proteja si hidrata pielea uscata, crapata, matura sau iritata. Reface elasticitatea pielii. Eficient in eczeme si alte probleme de piele. Contine niveluri ridicate de antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi si imbatranirii pielii. Linisteste pielea deranjata, afectata de razele solare. Mai multe studii recente au aratat ca uleiul din seminte de rodie stimuleaza proliferarea keratinocitelor, promoveaza si consolideaza regenerarea epidermei.
Se aplica in procent de pana la 10% in compozitiile cosmetice.
TEN: Uleiul din seminte de rodie este adesea considerat ca un ulei facial, in masura in care hidrateaza si hraneste pielea, echilibreaza pH-ul, iar dupa aplicare pielea devine minunat de moale si neteda. Revitalizeaza pilelea obosita, maturata, lipsita de viata.
Siguranta: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Precautii: Nu este cazul.
Uz extern!
Produs in Germania pentru Mayam.




