Descrierea produsului
Uz extern.
Vitamina E (tocopherol) este prezenta in segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect antiinflamator, imunostimulator. In produsele care hranesc tenul are efect benefic asupra lipidelor, protejandu-le contra oxidarii.
Descriere: Lichid clar, vascos, brun, miros slab. Solubil in alcool si ulei, insolubil in apa. Proprietati: activa in produsele cosmetice, ideala pentru a stabiliza uleiuri si grasimi in compozitii (previne rancezirea). Antioxidant, protejeaza de daunele generate de radicalii liberi si razele UV. Are efect de hidratare si anti-imbatranire, este calmant si antiinflamator, promovează epitelizarea si activitatea enzimelor proprii ale pielii. Utilizare: 0.5 - 2.5% in compozitii pentru piele, 0.1 - 0.5% pentru conservarea uleiurilor in produse. Aplicatie: toate tipurile de produse de ingrijire a pielii, produse de protectie solara, produse de machiaj, tratamente pentru par.
Ten: are ca efect netezirea lui, ridica concetratia de permeabilitate a apei la nivelul straturilor pielii, reface epiderma, contribuie la accelerarea efectului enzimelor. Util si in produsele de protectie solara. Este un antioxidant natural datorita proprietatilor sale de combatere a radicalilor liberi. Mentine integritatea tesuturilor, fiind o adevarata fortareata împotriva toxinelor.
Ingrediente: Tocopherol.
Se extrage din nuci, germeni de cereale, diverse plante oleaginoase.
Produs in Germania.



