Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.
Sideris Organic Shop - termeni si conditii

Termeni și condiții

Date identificare societate:
ADDICTSDESIGN S.R.L.
CIF: RO 21754503
Nr. reg. com: J35/1875/2007
Capital social: 500 RON
Adresă sediu social: Timișoara, Int. Doinei nr. 15, cam. 1, jud. Timiș, România

Banca:
Banca Transilvania, Agenția Baroc Timișoara
RO67BTRL03601202E51328XX

Addictsdesign SRL este operator de date cu caracter personal, înscris sub nr. 22181 în Registrul ANSPDCP de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal. 

Adrese de email:
shop ( @ ) sideris.ro - adresa generală de corespondență, inclusiv pentru comenzi;
cristina ( @ ) sideris.ro - persoana de contact: Cristina Petrica, Manager.

Număr de telefon: Orange +40744823261.

 

Precizări generale

 • Vizitarea site-ului sideris.ro, crearea unui cont sau comandarea produselor de pe acesta implică acceptarea acestor termeni și condiții. 
 • Societatea Addictsdesign SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.
 • Addictsdesign SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clientela, precum și de a refuza expedierea de comenzi către persoane care au un istoric de neonorare a comenzilor de pe site-ul nostru.
 • Atenție - ca și în cazul tuturor magazinelor fizice sau online, nici produsele de pe sideris.ro nu sunt toate sigilate, în funcție de opțiunea de ambalare a fiecărui producător în parte. Unele produse sunt ambalate manual, în timp ce altele prezintă sigilii și înfoliere suplimentară etc. 

Conținutul site-ului și Copyright-ul

 • Ne obligăm să îmbunătățim în permanență informațiile de pe site.
 • Addictsdesign SRL este unicul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului (paginii web), respectiv designului și conținutului site-ului, cu excepția textelor și imaginilor furnizate de producători/furnizori, societatea fiind apărată de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul societății a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, este interzisă accesarea site-ului sideris.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală și publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri.

Limitarea responsabilității

 • Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.
 • Depunem efortul de a descrie produsele cât mai exact și detaliat, conform materialelor puse la dispoziție de furnizor, însă o descriere exhaustivă nu este posibilă întotdeauna. Cumpărătorului îi revine sarcina de a se informa adecvat despre utilizarea corectă și informațiile de siguranță pentru fiecare produs pe care intenționează să-l comande, inclusiv toate reglementările legislative în vigoare. Referitor la imagini, acestea sunt afișate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în anumite cazuri. 
 • Produsele sunt pentru uz extern, cosmetic, nu ne asumăm răspunderea pentru folosirea lor în alt scop (alimentar, medicinal etc.). Sfaturile și sugestiile de pe acest site nu pot înlocui rețete medicale; pentru tratamentul adecvat al diferitelor afecțiuni de care suferiți, vă rugăm adresați-vă unor specialiști în domeniul medical.
 • Dacă se întâmplă ca prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia să fi fost greșit introduse în baza noastră de date sau afișate greșit datorită programului magazinului sau unei erori umane, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
 • Limitarea obligațiilor: în toate circumstanțele, clientul va agrea că răspunderea Addictsdesign SRL în fața sa pentru orice daună cauzată de nelivrarea sau livrarea necorespunzătoare să fie limitată la valoarea sumelor încasate de societate de la clientul respectiv pentru comanda în legătură cu care apare problema.
 • Limitarea răspunderii în cazul produselor de colorare și tratament pentru păr: Sideris Shop oferă produse naturale, care nu conțin chimicale, metale sau săruri. Nu ne asumăm răspunderea pentru rezultatele obținute după folosirea acestor produse pe păr cu anumite probleme (între care enumerăm, fără a fi limitativi, mătreață, păr uscat, păr gras) sau pe păr vopsit sau tratat anterior cu alte produse, fie ele naturale sau cu chimicale (de exemplu, oxigenare, vopsele chimice, tratamente pentru păduchi etc.). Toate vânzările de produse colorante se fac considerând că clientul va efectua un test prealabil pe o șuviță, pentru a vedea cum reacționează produsul cu propriul păr, precum și culoarea obținută, în cazul coloranților vegetali. Toate produsele sunt testate pe păr natural, netratat în nici un fel. Nu ne asumăm deci răspunderea pentru obținerea unei culori nedorite sau a oricărei alte reacții cauzate de tratamentele aplicate anterior folosirii produselor colorante, precum nici pentru nerespectarea instrucțiunilor de pe eticheta/prospectul produselor.

 • Limitarea răspunderii în cazul spargerii sau deteriorării produselor în timpul transportului, atunci când ambalajul a fost de natură a preveni astfel de incidente: NU RECOMANDĂM expedițiile prin poștă, întrucât, în pofida unei ambalări riguroase, produsele pot ajunge la destinație sparte sau turtite. Pentru astfel de evenimente survenite în timpul transportului, nu ne putem asuma răspunderea, Poșta fiind instituția care trebuie să ofere despăgubiri.

Prețurile produselor

 • Ne străduim să practicăm prețuri cât mai accesibile pentru cosmeticele organice pe care vi le propunem.
 • Toate prețurile produselor de pe site sunt exprimate în RON și includ TVA. Prețurile nu includ însă taxele de transport, care sunt calculate de programul magazinului și vor fi afișate la finalizarea comenzii. 

Comenzile

 • Comandarea produselor afișate pe site-ul sideris.ro se poate face prin telefon, email sau personal, dar cel mai rapid și economic este prin sistemul de comandă de pe site-ul nostru.
 • Puteți comanda produse organice fie în calitate de vizitatori, fie în calitate de membri cu cont pe site, ultima variantă fiind recomandată. În toate cazurile, vă rugăm să introduceți corect datele dvs. sau ale firmei dvs.
 • Societatea se obligă ca, în urma trimiterii unei comenzi de către un utilizator, să confirme printr-un email, generat de programul magazinului virtual, valoarea produselor. Acest lucru operează dacă ați introdus în sistem o adresă de mail validă.

Termenele de livrare

 • Termenul de livrare a produselor cumpărate de pe sideris.ro este de obicei de 1-2 zile lucrătoare din momentul înregistrării comenzii pe site, cu excepții cauzate de aglomerarea firmelor de curierat în perioade premergătoare sărbătorilor sau în perioade de tipul Black Friday.
 • Daca o parte din produsele comandate nu există pe stoc, societatea își asumă dreptul de a mări timpul de livrare, cu anunțarea promptă a clientului.

Reclamații și dreptul de renunțare

 • Toate reclamațiile referitoare la lipsuri ale coletului sau facturare greșită trebuie efectuate în termen de 3 zile calendaristice de la primirea coletului, la numărul de telefon sau la adresa de contact electronic a societății, precizate la secțiunea Contact. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamațiile primite peste această perioadă. Ne străduim să nu facem greșeli, dar dacă totuși se întâmplă, facem tot posibilul să le reparăm urgent. Dacă se constată un lips din pachet, societatea va trimite produsul/produsele lipsă pe cheltuiala sa. 
 • Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.  
  În calitate de consumator, aveți dreptul să renuntați la cumpărare, fără a fi nevoit să justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intrați în posesia produsului. Dreptul de retragere din contract trebuie anunțat neechivoc, în scris, pe e-mail, înainte de expirarea perioadei de retragere.
  Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, în ambalaj original, nedeteriorat, nedesfăcut, nefolosit.
  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în contul bancar al clientului în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. 
  Vânzătorul poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele sau până la momentul la care a primit dovada de la Cumpărător că acesta a trimis înapoi produsele.Document actualizat la 22.05.2018

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor