Ulei de Germeni de Grau extras la rece, 50 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Germeni de Grau extras la rece, 50 ml - Mayam

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In curand in stoc

RON 10.00

Quick Overview

Uleiul din germeni de grau hraneste si ajuta intinerirea pielii uscate, mature, atenueaza cicatricile si vergeturile, recomandat si pentru masajul sanilor.

Descrierea produsului

Ingrediente: triticum vulgare germ oil.

Un ulei hranitor si protector, recomandat in special pentru pielea uscata, pentru calmare cutanata, pentru prevenirea imbatranirii pielii. Este un elasticizant remarcabil, astfel isi aduce beneficiile in masaje faciale, de bust sau oriunde pielea este lipsita de tonus. Este utilizat preventiv si curativ pentru vergeturi, cicatrici, fisuri, piele deteriorata.

Metoda de obtinere: prin extragere la rece din germenii bobului de grau.
Zona geografica de provenienta: Germania.
Prezentare: lichid vascos de culoare maronie, miros caracteristic de cereale. Poate prezenta sedimente si tulburari in mod natural.

Proprietatile uleiului de germeni de grau:
antioxidant;
hranitor, bogat;
emolient;
regenerant;
protector;
reparator;
refermizant;
antiage
;
elasticizant;
restructurant al tesutului conjunctiv, normalizeaza tonusul.

Recomandari:
pielea imbatranita prematur;
favorizeaza eliminarea celulelor moarte de pe suprafata pielii;
preventia si tratatea zonelor uscate si solzoase, a degeraturilor si crapaturilor;
pielea uscata, devitalizata;
atenuarea cicatricilor;
prevenirea si atenuarea vergeturilor;
calmarea arsurilor usoare;
masajul si tonifierea sanilor;
par si unghii.

Utilizarea uleiului de germeni de grau:
- se poate aplica pe piele ca atare, nediluat, luand in considerare ca este un ulei gras ce se absoarbe mai greu;
- ca ingredient inclus in compozitii cosmetice;
- ca ingredient in masca restructuranta si nutritiva pentru ten uscat si matur;
- ca ingrediente in cosmetice tonifiante, pentru masajul sanilor si a zonelor cu piele ofilita.

Pastrare: fiind un ulei moderat oxidativ, se pastreaza de preferinta sub 19°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Date de siguranta:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant;
nu este recomandat persoanelor alergice la gluten;
uz extern!

 

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director