Ulei de Zmeura bio din seminte, 10 ml - Mayam

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Ulei de Zmeura bio din seminte, 10 ml - Mayam

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 15.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Ueiul de seminte de zmeura previne imbatranirea pielii, regenereaza pielea cu eczeme. Utilizat inclusiv in compozitii pentru protectia celulara inainte de expunerea la soare.

Descrierea produsului

Ingrediente: rubus idaeus seed oil***
***Produs conform cu standardele organice, certificat la furnizor.

Un ulei bogat in vitamina E, carotenoide si in elemente benefice pentru pielea afectata de eczeme si mancarimi, previne imbatranirea pileii, restabileste tonusul pielii si-i confera un aspect radiant. Remarcat pentru proprietatile antiradicalare si antioxidante, uleiul de zmeura este recomandat inclusiv in compozitiile care pregatesc pielea pentru bronz, sau repara pielea afectata de soare. Cu toate ca oficial un FPS nu este determinat pentru uleiul de seminte de zmeura, acesta este recunoscut si utilizat pentru capacitatea de a absorbi o parte din radiatiile UV, aducandu-si astfel aportul in produse de protectie solara.

Metoda de obtinere: prin presare la rece din seminte.
Zona geografica de provenienta: Chile.
CALITATE: produs cosmetic natural conform cu standardele organice, certificat la furnizor.
Prezentare: lichid clar, culoare portocalie, vascozitate medie, miros caracteristic ierbos usor fructat.

Proprietatile uleiului din seminte de zmeura:
antioxidant;
antirid;
reparator;
cicatrizant;
calmant;
restructurant;
tonifiant;
hranitor;
protector UV;
se absoarbe usor in piele.

Recomandari:
compozitii de protectie solara;
compozitii aplicate dupa soare;
pentru riduri preventiv;
creme si lotiuni antiage;
eczeme, roseata, piele deteriorata;
ingrijirea pielii sensibile;
ingrijirea pielii afectate de soare.

Utilizarea uleiului de seminte de zmeura:
- aplicat de obicei combinat cu alte uleiuri si ingrediente vegetale, in procent de 5-20%;
- ca ingredient in cremele si uleiurile faciale antirid;
- ca ingredient in compozitiile pentru ingrijirea tenului matur;
- ca ingredient in compozitiile pentru ingrijirea pielii delicate, sensibile;
- ca ingredient in uleiuri, creme sau lotiuni de plaja;
- inclus in compozitii pentru ingrijirea pielii afectate sau deteriorate;
- ca ingredient in creme pentru conturul ochilor.

Sinergii speciale:
- alaturi de uleiul esential de musetel roman pentru pielea sensibila;
- alaturi de ulei esential din lemn de trandafir pentru zona ochilor;
- alaturi de uleiul de galbenele pentru efect reparator al pielii;
- alaturi de uleiul de jojoba si uleiul esential de cistus pentru cicatrici de la acnee;
- alaturi de uleiul de morcov si uleiul de susan pentru ulei de plaja;
- alaturi de uleiul de catina intr-o baza vegetala pentru protectie celulara;
- inclus in gel de aloe vera pentru actiune calmanta si revitalizanta.

Pastrare: fiind un ulei sensibil la oxidare, se pastreaza de preferinta sub 19°C, dupa deschidere la frigider, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original si se recomanda utilizarea in termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de 0,5% antioxidant vitamina E contribuie la pastrarea prospetimii. Acest ulei nu se va incalzi in cadrul prepararii emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E in cazul in care se introduce in procesul de emulsificare dupa incalzirea fazei uleioase, conform retetei.

Date de siguranta:
non toxic extern, non iritant, non sensibilizant;
uz extern!

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Viziteaza magazinul Sideris Organic Shop pe ShopMania Horoscop - Roportal Smarty Web Director