Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Acid citric pentru menaj, 450 gr - Biopuro

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Acid citric pentru menaj, 450 gr - Biopuro

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 33.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Acidul citric este aliatul ideal pentru o casă curată: îndepărtează eficient depunerile de calcar, curăță interiorul frigiderului, împiedicând dezvoltarea bacteriilor și împrospătând aerul. Mai mult, acidul citric se poate folosi ca balsam de rufe, precum și pentru limpezirea vaselor. 

Descrierea produsului

Acid citric pentru menaj
Acidul citric Biopuro poate fi folosit pentru realizarea curățeniei în bucătarie sau în baie, fiind un ingredient natural de bază al soluțiilor de menaj. Se poate folosi și pe post de balsam de rufe, dar și pentru limpezirea vaselor.

A nu se utiliza pe marmură.

Produs certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic pentru nichel, crom și cobalt. Flaconul Biopuro este realizat dintr-un plastic ecologic obținut în urma procesului de fermentare a trestiei de zahăr.

Utilizare: se prepară o soluție lichidă, dizolvând 200 gr acid citric într-un litru de apă. Soluția astfel obținută se folosește ca:

  • balsam de rufe: 50 ml în compartimentul pentru balsam de rufe sau 50 ml în ultima apă de clătire, în caz de spălare manuală
  • soluție pentru limpezirea vaselor: se introduce în sertarul adecvat al mașinii de spălat vase
  • soluție anticalcar: se pulverizează pe suprafețele cu calcar, se lasă să acționeze 5 minute, după care se înlătură

De asemenea, acidul citric se folosește și la curățarea periodică a mașinii de spălat vase și a celei de rufe - se adaugă 100 gr de produs direct în cuva fără detergent și se lasă să se efectueze un ciclu complet.

Ingrediente: citric acid de origine naturală, citrus aurantium dulcis peel oil* (ulei esențial de portocale dulci)

 

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor