Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Bețișoare parfumate Desert Dunes, 10 buc. - Maroma

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Bețișoare parfumate Desert Dunes, 10 buc. - Maroma

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 21.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Bețișoare parfumate Desert Dunes, cu uleiuri esențiale 100% naturale. Bețișoarele sunt realizate manual din lemn de bambus netratat chimic, praf de lemn, rășină vegetală naturală și uleiuri esențiale. În timpul arderii degajă o aromă persistentă, naturală, dată de uleiurile esențiale de mandarine, patchouli și rozmarin. Bețișoare parfumate naturale, fair trade, made in India.

Descrierea produsului

Bețișoarele parfumate Maroma sunt produse în India din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, de către o cooperativă Fair Trade (comerț echitabil) din Auroville, India. MAROMA este membru World Trade Organization.

  • Fiecare pachet conține 10 bețișoare parfumate
  • Timp aproximativ de ardere pentru fiecare bețișor: 45 minute
  • Ambalajul este realizat din hârtie reciclată

IMPORTANT! A se utiliza în spații bine ventilate. A nu se păstra la îndemâna copiilor și a animalelor domestice. A se păstra în locuri uscate, departe de surse de căldură. A nu se lăsa nesupravegheate când ard. A nu se inhala fumul rezultat.

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor