Cacao cu lapte raw vegan

Semințele de susan sunt foarte bogate în calciu, un pahar de lapte de susan conținând de 3 ori mai mult calciu decât un pahar de lapte de vacă.

Cum se prepară laptele de susan? Foarte simplu. Seara se pun 2 linguri de semințe de susan într-un pahar și se acoperă cu apă plată. A doua zi se scurg și apa se aruncă. Se pun semințele de susan în blender (de 1000W) cu cca. 300 ml apă plată. Se mixează bine, apoi se scurge laptele printr-o pungă specială de lapte. Se poate consuma ca atare sau îmbunătățit cu scorțișoară.

Pentru a obține cacao cu lapte, atunci când mixăm în blender semințele, adăugăm o linguriță de cacao pudră și una de miere.

Delicios și foarte sănătos!

Sideris Organic Shop - Magazin online de cosmetice organice, produse bio si naturale
Abonament Newsletter

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te la Newsletter pentru a primi direct pe eMail cele mai noi articole!

Comentarii:

1 comentariu la articolul “Cacao cu lapte raw vegan”

  1. Teodora spune:

    Buna,
    Puteti va rog, sa-mi recomandati un lapte raw cat mai apropiat ca gust de cel de vaca? Multumesc anticipat.

Parerea ta este binevenita: