Ashley Judd – implicare, implicare, implicare

Una din prezențele feminine preferate de mine este Ashley Judd.

Ca actriță, mi-o amintesc din Frida, din remarcabilul tango alături de Salma Hayek. A mai jucat în Heat – terenul de confruntare a celor 2 monștri sacri hollywoodieni, Al Pacino și Robert de Niro, dar și în A time to kill și High Crimes.

Îmi place la ea faptul că are un look sănătos, natural, vivace. Ashley s-a dedicat și creației vestimentare și îmi amintesc că spunea că moda nu este importantă, dar este o ocupație extrem de plăcută. Din postura cuiva care a cochetat cândva cu designul vestimentar, sunt perfect de acord cu ea.

Ashley este și foarte implicată în diverse acțiuni ecologiste – de fapt, acesta era scopul articolului:

  • a fost în India să promoveze drepturile femeilor și să răspândească atenționări legate de SIDA;
  • creează îmbrăcăminte eco-friendly pentru a dona veniturile școlilor în nevoie de fonduri;
  • mai nou, o blamează public pe Sarah Palin, guvernatorul statului american Alaska, renumită pentru că încurajează omorârea lupilor din această zonă; Palin oferă recompense vânătorilor de lupi și încurajează trăgătorii aerieni, în timp ce Ashley Judd blamează această metodă sălbatică de a menține echilibrul natural în Alaska;
  • și mai recent, actrița militează împotriva decopertării vârfurilor de munți cu explozibili pentru a se ajunge la zăcămintele de cărbune de dedesubt – practică devastatoare pentru ecosistemul local.
Sursa: Ecorazzi

Comments are closed.

Navigate