11 comentarii

 1. camelcutza

  ma amuza faptul ca multi oameni cred ca nu se poate trai fara carne,de parca doar carnea contine proteine.la noi in tara e mentalitatea „nu mananci carne,esti sarac,mare rusine sa nu mananci carne”.

 2. sideris

  Si in alte tari este preponderenta aceasta mentalitate, Grecia de exemplu – la restaurant, daca vrei meniu vegetarian, ei incearca sa te convinga sa mananci carne…

 3. Octavia

  eh, lasa ca stiu si ne-veg care arata bine :D

  dar vegetarienii sunt mai gustosi :P :))))

  as mai adauga la lista si pe Richard Gere, Jude Law, Annie Lenox, Moby, Bryan Adams, Dustin Hoffman, Lenny Krawitz, Vanessa Williams

  si autohtoni: Paula Seling, Daniela Nane, Oana Zavoranu, Narcisa Suciu, Zoltan Andras, Anca Ţurcaşiu, Irina Loghin, Gheorghe Zamfir, Sergiu Celibidache

  si eu bine-nteles :P

 4. sideris

  Ah, perfect ;) Stiam de Moby si Dustin Hoffman, de restul nu. Asadar, multumim de completari.

 5. sideris

  Ah, si de Anca Turcasiu stiam… Insa ea este vegetariana de multa vreme, asa ca am si uitat.

 6. Ah, si daca ai vedea cati sportivi sunt RAW VEGAN si arata bineeee :) Oricum, in Romania va ramane aceeasi mentalitate veche cu privire la vegetarianism… din pacate.

 7. poti fi eco/bio si fara sa fii vegetarian. eu nu sunt de acord cu vegetarianismul dupa ce am citit destule pe tema asta, dar nu are rost o disputa… fiecare alege cum crede ca e mai bine pt el.

 8. sideris

  Este adevarat, bio nu are absolut nici o legatura cu vegetarianismul. Personal, am devenit vegetariana din principiu, nu pentru regimul alimentar in sine. Dar pentru ca si acesta este important pentru sanatate, am studiat putin si ce anume ar trebui/nu ar trebui sa mananc.

 9. m-ar interesa sa imi recomandati va rog,o carte cu retete de nutritie…multumesc.

 10. sideris

  @Nicu: de ce fel de retete aveti nevoie? vegetariene? vegane? vegane crude? Blogul Sideris nu este axat in special pe nutritie, insa in coloana din dreapta gasiti o multime de bloguri axate pe acest subiect, unde cu siguranta veti putea obtine informatiile dorite (sectiunea De bucatarie).

Navigate