Natalie Portman și pantofii ei ecologici

Nu îmi place vedetismul. De fapt, nu ma uit niciodată la televizor. Prea puține vedete îmi plac. Între ele, Natalie mi se pare foarte rafinată în sensul simplu și firesc al cuvântului.

Cunoscută de mult timp ca o activistă înfocată pentru drepturile animalelor, e greu de crezut că anul acesta va împlini abia 28 de ani. Actrița lucrează și cu o fundație ce ajută financiar femeile din țările în curs de dezvoltare care doresc să își construiască o afacere.

Natalie este vegetariană și refuză să poarte îmbrăcăminte sau încălțăminte din material provenit de la animale. Nu e o știre nouă că actrița a lansat, în parteneriat cu boutique-ul online Te Casan, o colecție de încălțăminte eco fără plastic și pânză. Natalie a dorit să creeze o alternativă de încălțăminte ecologică, ca și reacție la produsele similare ale Stellei McCartney, care sunt foarte scumpe. Însă nu mi se par deloc ieftini nici pantofii ce costă în jur de 250$…

Pantofii au fost realizați manual în stocuri limitate și puteți vedea două modele mai jos:

Din cauza crizei financiare însă, site-ul Te Casan nu mai există, iar actrița trebuie să găsească o altă cale să își promoveze spiritul ecologist, conform ecorazzi.

1 comentariu

Scrie-ne părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Navigate