BB Cream – acum și BIO

BB Cream este o cremă nuanțatoare pentru ten, acoperind astfel nu doar nevoia de hidratare a pielii, ci și pe cea de acoperire a defectelor, roșeții, cearcănelor, conferind o nuanță uniformă tenului, dar mai puțin observabilă decât în cazul unui fond de ten. Cu alte cuvinte, spre deosebie de CC Cream, care este similară, dar tinde mai mult spre efectul unui fond de ten lichid, BB Cream este mai mult o cremă ușor nuanțatoare decât un fond de ten.

Cele mai bune BB Cream sunt desigur cele care conțin ingrediente benefice pentru piele și cât mai puține (sau deloc) chimicale.

Cremele BBB – adică BB Cream Bio, pe care vi le propunem, au o textură fină, lejeră, mătăsoasă, dau pielii un aspect viu, sănătos și strălucitor. Folosind o BB Cream mai închisă decât nuanța tenului, putem obține un machiaj de seară lejer și natural. Aceste creme bio maschează imperfecțiunile tenului în mod fin, oferă o acoperire ușoară spre medie și hrănesc tenul cu elemente prețioase date de uleiul de rosa mosqueta bio și extractele organice de ovăz și gălbenele. Mai mult, datorită prezenței dioxidului de titan – filtru mineral – oferă și o ușoară protecție solară naturală.

Ce trebuie să avem în vedere atunci când alegem o BB Cream este că aceasta este o cremă indicată îndeosebi tenurilor uscate sau normale. Aceasta întrucât finish-ul oferit de BB Cream este unul mătăsos, deci un ten gras sau mixt ar putea primi un efect prea strălucitor în urma aplicării BB Cream. Totuși, cremele BB Matte oferă o finisare adecvată și tenurilor grase sau acneice.

Pentru că acoperirea oferită de BB Cream este una mai ușoară decât în cazul folosirii unui fond de ten sau a unei CC Cream, pentru imperfecțiunile mai vizibile ale tenului este recomandată utilizarea unui corector, preferabil tot natural. Te ajutăm cu sugestii și în această sferă, găsești aici corectoarele minerale și bio cu cele mai sigure ingrediente.

Iată aici variantele noastre de BB Cream Bio marca BioearthLight Bronze, Glossy Bronze, Matte Bronze.

Comments are closed.

Navigate