Cum se aplică fondul de ten mineral

Fondul de ten mineral este un produs care merită toată atenția dacă dorim un machiaj mineral rezistent, de calitate.

Acesta nu conține nano-particule, chimicale dure, parabeni, talc, culori sintetice, parfum, conservanți. Nu conține ulei, este non-comedogenic, fiind așadar adecvat tuturor tipurilor de ten. Are în compoziție mica, ceea ce îl face perfect pentru acoperirea defectelor și liniilor fine.

Mai mult, fondul de ten are factor natural de protecție solară.

Cum se aplică în mod corect fondul de ten mineral

Pasul 1: Hidratarea tenului.

Întâi trebuie să ne asigurăm că tenul este curat și pregătit pentru machiaj, fiind bine hidratat cu o cremă adecvată. Hidratarea suficientă a tenului asigură rezistența fondului de ten, așa că acest pas nu trebuie omis.

Pasul 2: Așteptați până crema hidratantă este complet absorbită în piele înainte de a trece la aplicarea fondului de ten, pentru a nu obține un efect inegal în aplicarea acestuia.

Pasul 3: Ideală pentru aplicare este o pensulă de tip kabuki, iar dacă se dorește un efect mai vizibil se va folosi un burete special.

Pasul 4: Se ia pe pensulă o cantitate mică de fond de ten, fără a o încărca în mod excesiv. Dacă pare supraîncărcată, se scutură excesul. Cu mișcări circulare, se începe aplicarea fondului de ten pornind din centrul feței și avansând spre exterior, acoperind pielea în mod uniform. Fondul de ten mineral poate fi aplicat și în mai multe straturi, astfel că se poate repeta procedeul până la obținerea efectului dorit. Pentru zone cu exces de fond de ten se poate uza de un burete pentru uniformizarea acestora.

Cumpără fond de ten mineral!

Scrie-ne părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Navigate