Parfumuri naturale noi fabricate în India

Parfumuri solide 100% naturale MaromaVă invităm să descoperiți universul aromaterapeutic Maroma, un producător din India în sistem fair trade (comerț echitabil). Produsele naturale de la Maroma pe care vi le punem la dispoziție sunt parfumuri solide, parfumuri roll-on, dar și bețișoare parfumate pentru locuință.

Parfumurile solide sunt formulate meticulos cu blend-uri de uleiuri esențiale atent selecționate. Fiecare parfum solid a fost infuzat într-o bază vegetală fină de uleiuri și ceruri naturale. Datorită bazei din ceară, aroma parfumurilor nu se evaporă, rămânând pe suprafața pielii timp de câteva ore. Astfel, deși are doar 8 grame, parfumul solid Maroma are o viață îndelungată. Ambalajul acestor parfumuri de puls este fabricat din plastic reciclat.

Tipuri: Ambră, Iasomie, Lavandă, Opium Flower, Trandafir, Vanilie.

Parfumurile de puls de tip roll-on au o concentrație foarte mare. Ambalate în recipiente confortabil de purtat în poșetă, aceste parfumuri se aplică ușor la încheietura mâinii, gât sau alte puncte de puls, păstrându-se pe piele mai multe ore. Parfumurile naturale Maroma nu conțin alcool, având deci o viață mai lungă decât parfumurile convenționale.

Tipuri: Lavandă, Ambră, Patchouli, Trandafiri, Tămâie & Citrice, Trandafiri & Santal.

Betisoare parfumate cu uleiuri esentiale naturaleBețișoarele parfumate Maroma sunt produse din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, iar ambalajul este din hârtie reciclată.

Fiecare pachet conține 10 bețișoare, iar aromele sunt atât de multe și diverse, încât vă lăsăm să le descoperiți. Doar câteva exemple: vanilie, patchouli, santal, trandafir, iasomie, tămâie, pin, lavandă, lăcrimioare.

Click aici pentru a vedea parfumurile naturale și bețișoarele parfumate Maroma!

Sideris Organic Shop - Magazin online de cosmetice organice, produse bio si naturale
Abonament Newsletter

Ţi-a plăcut acest articol? Abonează-te la Newsletter pentru a primi direct pe eMail cele mai noi articole!

Comentarii:

5 comentarii la articolul “Parfumuri naturale noi fabricate în India”

 1. cristiana spune:

  Buna seara! As dori o parere despre produsele Weleda. se incadreaza in categoria prduselor bio? va multumesc, o seara buna!

 2. Anca spune:

  Buna seara. Ma intereseaza mai multe informatii oficiale cu privire la aceste parfumuri, in mod special despre compozitia lor. Imi puteti recomanda o sursa cu informatii? Multumesc anticipat.

 3. sideris spune:

  @Anca: informațiile despre compoziție apar în magazinul nostru, la secțiunea Ingrediente a fiecărui parfum: http://sideris.ro/marci/maroma.html

  Site-ul oficial al producătorului este acesta:
  https://www.maroma.com/maroma-perfumes/

 4. Anca spune:
 5. Service BMW spune:

  Indienii sunt renumiti pentru naturistele pe care le folosesc.

Parerea ta este binevenita: