Împachetări anticelulită

Ingrediente

 • 1/3 argilă bej
 • 1/3 pudră de Ananas
 • 1/3 Fucus
 • opțional, ulei esențial de piper negru sau chiparos, până la 2% din totalul ingredientelor

Se amestecă pudra obținută din argila bej, alga Fucus și ananas cu o cantitate similară de apă, în care în prealabil am adăugat puțină sare de mare. Se amestecă pentru formarea unei paste omogene, iar la final se adaugă uleiul esențial și se amestecă din nou foarte bine.

Se aplică pasta pe corp, pe zonele afectate de celulită, după care se învelește în folie de plastic și se menține în jur de 20-30 minute. La final, se îndepărtează cu apă călduță.

4 comentarii

 1. Cristina

  Ma tenteaza sa „fabric” produsul acesta. Intrebarea mea e de cate ori se poate utiliza ? (o data pe saptamans, o data la doua zile?) Si alta intrebare ar fi..a folosit cineva? Are ceva efect?

 2. sideris

  @Cristina: impachetarile se pot face de 2-3 ori pe saptamana, timp de minim 6 saptamani pentru a vedea rezultate.

 3. retetele sunt destul de interesante, am insa o curiozitate personala: sunt testate de tine sau de cineva cunoscut? de unde te inspiri? multumiri anticipate

 4. sideris

  @Clara: retetele sunt simpliste, parte din ele sunt testate personal, altele sunt teoretice, dar inspirate din indicatiile de utilizare a ingredientelor: dozaje recomandate, sinergii cu alte ingrediente, functii etc.

Navigate