Parfum de puls Liliac

Un parfum clasic, feminin și extrem de ușor de realizat. Se aplică în zonele de puls, fără a se freca zona pe care a fost aplicat.

 • 10 ml ulei de jojoba
 • 7-8 picături extract natural de liliac alb
 • recipient din sticlă de 10 ml

Parfumul se prepară direct în recipientul menționat, dezinfectat în prealabil. Se va lăsa să stea 24-48 ore înainte de utilizare, pentru sinergizare.

Notă: aroma de liliac se potrivește foarte bine cu cea de lavandă, astfel uleiul esențial de lavandă poate fi adăugat acestui parfum.

3 comentarii

 1. cristina

  trebuie pastrat in frigider dupa preparare?
  cat timp are termen de valabilitate?

 2. sideris

  @Cristina: nu se pastreaza la frigider, tine in jur de 3 luni.

 3. Din motive de neindemanare in privinta aceasta, am tot amanat incercarea unei retete realizate acasa de produs cosmetic organic…pe termen nedefinit…fiind dezamagita de atatea ingrediente pretioase si dragii mie care nu sunt folosite de marcile organice.

  Insa…de cand au aparut ingrediente, ustensile & retete pentru parfumuri…am inceput sa cochetez cu ideea, unele retete chiar si par simplu de realizat:P

  Cred ca imi fac curaj, imi procur ce imi place si purced la Marea Incercare :)) Daca o cooptez si pe nepotica mea in varsta de 11 ani…de distrat tot ne vom distra :D Si intr-un mod constructiv ;)

Navigate