Eco-rapidissime

1. Adio, Mr. Muscolo! De acum las la o parte grijile legate de desfundatul chiuvetei sau vanei: atenție să nu ating granulele cu mâna, să nu țin ochii deschiși aproape de „locul faptei”, să nu cumva să inhalez chimicalele… și alte avertizări de pe pachetul de Mr. Muscolo pentru desfundat țevile. Chiuvetele se pot desfunda cu 3/4 cana de bicarbonat de sodiu și o cană de oțet plasate în scurgere. Acoperim și lăsăm 30 minute să acționeze „mini-vulcanul”, timp în care fierbem apă. Se toarnă apă fierbinte în scurgere, apoi lăsăm să curgă apa de la robinet câteva minute.

2. Obiecte drăguțe și cu mesaj de cumpărat de la Greenpeace Shop.

3. Nu uitați să vopsiți ouăle de Paste cu coji de ceapă roșie și albă, nu cu vopsele chimice din care inevitabil ajungem să ingerăm o parte… Cojile de ceapă dau o culoare roșie-cărămizie, frumoasă.

2 comentarii

  1. Cristina Mitrea

    Buna! Iti citesc site-ul de multa vreme (m-am abonat la feed) si azi, pentru prima data, am incercat sa desfund cada cu bicarbonat + otet. Sceptica, desigur, ca asa mi-e felul. :)) Si am ramas foarte surprinsa sa constat ca ai avut dreptate cu reteta ta!
    Si daca tot sunt aici, vreau sa te felicit pentru munca depusa pe acest site si sa iti urez mult succes in continuare! :)

  2. sideris

    Buna, Cristina! Multumesc mult pentru aprecieri si urari.
    Si eu am fost sceptica la inceput, dar functioneaza :)

Navigate