Eco-scurtissime

1. Din ciclul „La noi încă nu…” (cu suspinele de rigoare): în lumea largă există restaurante cu meniu organic și chiar restaurante 100% organice. În SUA, UK, Olanda etc. În București, puteți beneficia de catering bio.  Sau alegeți un ceai ecologic de la ceainăria Green Tea din București (au și un frumos magazin online în progres).

2. Leonardo di Caprio poate lua bicicleta în locul unei mașini ultra fancy – noi ce facem pentru reducerea traficului auto?

3. S-a dat din nou drumul la campania „Marea Debarasare” – sau cel puțin așa am citit. Urmăriți afișele din orașul vostru pentru a știi dacă puteți scoate în stradă aparatele electrocasnice vechi în prima sâmbătă a fiecărei luni.

7 comentarii

 1. sideris

  In Bucuresti ar mai fi Sana Gout, de unde se poate cumpara mancare gatita sanatoasa:
  Magazin Sana Goût
  Pta Dorobanti, Str. Putul lui Zamfir, 20
  Tel. 021/2319008

 2. sideris

  Merci de ponturi! Chiar daca, personal, nu ma pot bucura de ele, nelocuind in capitala, dar e bine de stiut pentru cititori :)

 3. Am vazut un film tare interesant si simt nevoia sa-l impartasesc :) http://www.youtube.com/homeproject Cred ca e foarte util pentru ca lumea sa stie ce efecte au actiunile lor asupra naturii. Si in acelasi timp sa consume resursele cu cap.

Navigate