Eco reminder

Nu uitați să stingeți luminile mâine seară, 28 martie, pentru o oră: între 20.30 și 21.30. Să renunțăm pentru o oră la becuri, mess, filme, lucru și să ne solidarizăm cu… Pământul.

Ah, și la TV, era sa uit (pentru că nu mai dețin/folosesc acest obiect de aproape 9 ani).

Poate pare un gest absurd, minuscul, chiar caraghios – nu voi iniția o poliloghie pe acest subiect… Dar sunt în întreaga lume atât de mulți oameni dispuși să facă acest gest simbolic, încât nu se poate să nu ne oprim pentru un moment și să „privim” Pământul.

4 comentarii

  1. Madalina

    Heh, nici eu nu mai am televizor de vreo 8 ani, merg spre 9. Pur si simplu am refuzat sa ma mai uit la televizor si l-am dat bunicii mele, sa-i fac o bucurie (ea avea un tv din ala vechi, care facea „purici” mereu). Asa ca toata lumea a fost fericita :)

  2. Madalina

    Nici eu nu simt lipsa televizorului. Dimpotriva, am mult mai mult timp sa citesc (cititul e pasiunea mea de-o viata) si sa stau la un ceai de vorba timp de cel putin o ora-doua cu logodnicul meu, eventual chiar si o plimbare. In loc sa-i vad pe toti crainicii teve… Nu degeaba ii spune strabunicul meu „cutia cu maimute” :)
    Te inteleg perfect, a fost ceva de genu „I’m free!!!”, nu?

Navigate