sodium lauryl sulfate

1 Posts ACASĂ

Sodium laureth sulfate (SLES) și Sodium lauryl sulfate (SLS)

Mai că nu găsiți produse fără ei. Puține game de cosmetice clasice i-au înlăturat, dar ele merită căutate, și iată de ce:

Puternici agenți spumanți, cunoscuți în chimie ca și surfactanți anionici sau detergenți. Ei sunt prezenți în cam toate produsele convenționale care fac spumă, de la șampon și gel de duș până la pastă de dinți și creme pentru acnee. De asemenea, sunt folosiți de obicei în spălătorii auto, pentru degresarea motoarelor! …Ciudat că sunt folosiți și în extrafinele noastre cosmetice de marcă, nu?

Navigate