Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Henna Neutră (Cassia), 100 gr - Le Erbe di Janas

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Henna Neutră (Cassia), 100 gr - Le Erbe di Janas

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 39.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Henna neutră (Cassia) este o pudră tratament non-colorant pentru îngrijirea părului. Este 100% naturală, conferă părului strălucire și volum.

Descrierea produsului

Henna neutră, obținută prin măcinarea frunzelor plantei Cassia Obovata (Cassia Italica), este recomandată ca mască tratament pentru toate tipurile de păr și pentru toate culorile de păr (nu colorează părul).

Pudra de Cassia (henna neutră) - conferă părului vigoare, strălucire și volum, contribuie la reglarea secreției de sebum, îmbunătățește aspectul părului tern, lipsit de vitalitate sau vopsit chimic, fortifică firul de păr, permite o coafare ușoară. Utilizată de 2 ori pe lună, henna neutră restabilește sănătatea părului stresat de tratamentele chimice și-i conferă strălucire.

Henna neutră este recomandată în mod special pentru părul decolorat și pentru părul blond. Culoarea hennei neutre este galben auriu deschis. Utilizată în mod frecvent, henna neutră accentuează reflexele aurii ale părului blond sau deschis la culoare.

Utilizare henna neutră: se amestecă henna neutră cu apă fierbinte (90°C) până când se obține o pastă omogenă, care se aplică pe părul proaspăt spălat și încă umed (pentru a amesteca se recomandă utilizarea unui bol de ceramică și a unei linguri de lemn sau plastic). Se aplică pe toată lungimea părului, se acoperă cu o bonetă de plastic, peste care se pune un prosop uscat. Se lasă să acționeze cel puțin 30 de minute.  Se clătește cu apă, iar părul poate fi spălat cu șampon în ziua următoare.

În cazuri foarte rare este posibil ca părul degradat deschis la culoare sau părul blond decolorat să-și schimbe ușor culoarea, căpătând nuanțe verzui (acestea dispar la spălat). În acest caz timpul de acționare a măștii capilare cu cassia trebuie să nu fie mai mare de 15 minute.

Se recomandă efectuarea unui test prealabil pe o șuviță de păr pentru a vedea cum reacționeaza henna neutră pe propriul păr.

Pentru un tratament și mai eficient este posibil să se adauge la masca de păr cu henna neutră și pudră Amla. Henna neutră se poate amesteca cu vopseaua de păr henna pură (henna roșu) pentru a obține nuanțe arămii și mai deschise.

Pudra de Cassia Le Erbe di Janas este 100% naturală, testată pentru nichel, crom, plumb și cadmiu.

Ingrediente INCI: Cassia Obovata Leaves

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor