Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

You're currently on:

Piatră de Alaun (piatră acră) stick, 100 gr - Allo'Nature

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Piatră de Alaun (piatră acră) stick, 100 gr - Allo'Nature

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 49.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Piatra de alaun este ideală ca deodorant, fiind o alternativă naturală la antiperspirantele convenționale. Împiedică dezvoltarea bacteriilor, neutralizează mirosul neplăcut, nu inhibă procesul normal de transpirație și protejează eficient pe toată durata zilei.

Descrierea produsului

Piatră de alaun 100% naturală, fără aluminiu, parabeni, alcool, parfum sau coloranți. Piatra de alaun este o alternativă sănătoasă la antiperspirantele și la produsele după bărbierit convenționale. Împiedică dezvoltarea bacteriilor, neutralizează mirosurile neplăcute, nu blochează procesul de transpirație, nu pătează hainele.
Proprietăți piatră de alaun:
  • piatra de alaun închide porii (proprietăți atringente), este ideală ca deodorant: depune o peliculă invizibilă de săruri minerale pe piele, care împiedică dezvoltarea bacteriilor și neutralizează mirosurile neplăcute (proprietăți antiseptice)
  • piatra de alaun prezintă un risc alergenic redus, fiind indicată și persoanelor cu pielea sensibilă, precum și gravidelor sau copiilor, deoarece este 100% naturală și nu conține parfum, parabeni etc. (proprietăți antialergice)
  • piatra de alaun este foarte economică. Piatra de alaun de 100 gr are o durată de utilizare zilnică de peste 8 luni
  • piatra de alaun oprește sângerările și cicatrizează diverse tăieturi sau răni provocate de exemplu în timpul bărbieritului (proprietăți hemostatice)
  • piatra de alaun calmează iritațiile după epilare sau bărbierit (proprietăți lenitive)
  • piatra de alaun Allo'Nature este 100% naturală. ATENȚIE: în comerț există piatră de alaun naturală (minerală) și piatră de alaun sintetică fabricată în industria chimică. Piatra de alaun naturală are compoziția POTTASSIUM ALUM, iar cea sintetică are compoziția AMMONIUM ALUM.
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Utilizare: se aplică ca atare pe pielea umedă sau se umezește piatra și se aplică delicat pe pielea uscată. Se folosește pentru axile, picioare, palme etc.
Nu lăsați piatra umedă. Se păstrează într-un loc uscat, ferită de umiditate excesivă și lumină directă.
Important:
- a nu se lăsa la îndemâna copiilor
- a nu se înghiți
- a se evita contactul cu ochii /mucoase
- se sparge în caz de cădere
Nu conține: parabeni, clorhidrat de aluminiu, alcool, parfum, coloranți.
Ingrediente INCI: Potassium Alum (piatră de alaun 100% naturală)

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor