Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Piatră de alaun, 60 gr - Bio Essenze

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Piatră de alaun, 60 gr - Bio Essenze

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 27.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview


Deodorantul natural piatră de alaun Bio Essenze este alternativa ideală la antiperspirantele convenționale. Cunoscut și sub denumirea de piatră acră, deodorantul potassium alum împiedică dezvoltarea bacteriilor, neutralizează mirosul neplăcut, nu inhibă procesul normal de transpirație și protejează eficient pe toată durata zilei.


Descrierea produsului

Piatră de alaun deodorant 100% natural, fără aluminiu, parabeni, alcool, parfum sau coloranți. Alaunul este o alternativă naturală și sănătoasă la antiperspirantele și la produsele după bărbierit convenționale.

Piatra de alaun are multe proprietăți:

  • piatra de alaun închide porii (proprietăți astringente), este ideală ca deodorant: depune o peliculă invizibilă de săruri minerale pe piele, care împiedică dezvoltarea bacteriilor și neutralizează mirosurile neplăcute (proprietăți antiseptice)
  • piatra de alaun prezinta un risc alergic redus, fiind indicată și persoanelor cu pielea sensibilă deoarece este 100% naturală și nu conține parfum, parabeni etc. (proprietăți antialergice)
  • piatra de alaun este foarte economică. Piatra de alaun de 60 gr are o durată de utilizare zilnică de peste 6 luni
  • piatra de alaun oprește sângerările și cicatrizează diverse tăieturi sau răni provocate, de exemplu în timpul rasului (proprietăți hemostatice)
  • piatra de alaun calmează iritațiile după epilare sau bărbierit (proprietăți lenitive)
  • piatra de alaun Bio Essenze este 100% naturală. ATENȚIE: în comerț exista piatră de alaun naturală (minerală), cu compoziția POTASSIUM ALUM, și piatră de alaun sintetică, fabricată în industria chimică, care are compoziția AMMONIUM ALUM.

Utilizare piatră de alaun: se aplică ca atare pe pielea umedă sau se umezește piatra și se aplică delicat pe pielea uscată. Se folosește pentru axile, picioare, palme etc.

Nu lăsați piatra umedă. Se păstrează într-un loc uscat, ferită de umiditate excesivă și lumină directă.

Important:

  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • a nu se înghiți
  • a se evita contactul cu ochii /mucoasele
  • se sparge în caz de cădere

Ingrediente INCI: Potassium Alum (piatră de alaun 100% naturală)

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor