Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Detergent ecologic rufe bebeluși, 1l - Biopuro

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Detergent ecologic rufe bebeluși, 1l - Biopuro

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 32.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Detergent hipoalergenic bio pentru hainele bebelușilor, copiilor și adulților cu piele sensibilă. Nu conține parfum. Spală eficient la temperaturi cuprinse între 30 și 90°C, indiferent de duritatea apei. Detergentul bio conține ingrediente naturale prietenoase cu pielea delicată a bebelușilor și copiilor, precum și cu mediul înconjurător.

Descrierea produsului

Detergent ecologic pentru rufe bebeluși
Detergent ecologic concentrat ideal pentru rufe albe și colorate, sintetice sau din fibre naturale, care se pot spăla la 30-60-90°. Eficient contra petelor chiar și la 30°C. Înlătură petele, elimină mirosurile și catifelează țesăturile. Detegentul lichid Biopuro are o formulă concentrată, este hipoalergenic și asigură 25 de spălări folosind doza recomandată. A nu se utiliza pentru lână sau mătase.

Compoziție (conform REG. 648/2004/EU): <5% tensioactivi anionici vegetali, tensioactivi non-ionici vegetali, săpun vegetal. Nu conține fosfați sau înălbitori optici. Flaconul Biopuro este realizat dintr-un plastic ecologic obținut în urma procesului de fermentare a trestiei de zahăr.

Detergentul lichid de rufe Biopuro este certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic pentru nichel, crom și cobalt.

Utilizare: flaconul are un capac dozator, ideal pentru a măsura corect catitatea de detergent care se folosește. Cantitatea recomandată este de 50 ml pentru 4,5kg de rufe.

Spălare manuală: se adaugă 50 ml (un capac) de produs în 5L de apă caldă.

Spălare automată: se folosește între 20 și 50 ml de detergent în cuva mașinii de spălat, în funcție de tipul de apă și de gradul de murdărie a rufelor:

                                              Apă dulce      Apă de duritate medie      Apă dură

rufe puțin murdare                        20ml                     25ml                       40ml

rufe mediu murdare                       30ml                     40ml                       60ml

rufe foarte murdare                       40ml                     50ml                       70ml

Ingrediente: Aqua (apă demineralizată), Potassium cocoate (obținut din cocos), Sodium citrate (obținut din zahăr), Decyl glucoside (obținut din cocos și amidon de cartofi sau porumb), Sodium lauryl sulfate (obținut din cocos), Sodium olivate* (săpun vegetal obținut din ulei de măsline), Sodium chloride (sare alimentară), Hydrolyzed wheat protein (proteine din grâu), Glycerin (de origine vegetală), Alcohol (obținut din zahăr fermentat), Citric acid (obținut din zahăr fermentat)

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor